Uitgeverij Thema
Volg ons Thema twitter Thema facebook Thema youtube Thema linkedin
Uitgeverij Thema Thema winkelwagen0
Waaiers
Actie is reactie

Actie is reactie

Bert van Dijk, Marie José Cremers Type: Waaier
ISBN: 9789058717788
Uitgeverij: Uitgeverij Thema
Auteur: Bert van Dijk
Auteur: Marie José Cremers
Aantal pagina's: 41

Bekijk inkijkexemplaar
16,95 Voor 18:00 besteld, morgen in huis BestellenActie is reactie Bestellen Actie is reactie Bestellen Plaats op verlanglijst
Zelf beoordelen » Recensie Actie is reactie
  • Samenvatting
  • Over de auteur
  • Lezersrecensies (0)
  • Van de auteur van Beïnvloed anderen, begin bij jezelf
  • Gebaseerd op de Roos van Leary.

Ons gedrag (actie) heeft onmiddellijk invloed op het gedrag van een ander (reactie). Dat gegeven kun je op een heel praktische manier gebruiken om invloed uit te oefenen op de communicatie tussen jou en een ander (de interactie).

Met behulp van een zeer krachtig instrument, 'de Roos van Leary', kun je je gedrag constructief inzetten en het gedrag van anderen beïnvloeden. Wil je harmonieuzer en productiever omgaan met je omgeving? Gebruik dan Actie is reactie. Deze waaier staat vol met praktische en heel toepasbare instructies die direct al je invloed vergroten.

Doel
Mensen helpen om plezierig en effectief met anderen om te gaan.

Voor wie
Voor iedereen die dagelijks met heel diverse mensen omgaat: leidinggevenden, teamleden en -leiders, baliemedewerkers, buschauffeurs, cipiers, politici, teveel om op te noemen.

Gebruik
Heel handig om in je jaszak of tas te hebben zodat je af en toe even kunt spieken: 'wat ging hier nou mis?' of 'hoe zal ik het nou eens aanpakken om te voorkomen dat ik mezelf weer in een lastige situatie manoeuvreer'.

Voordelen
Voordelen waaier ten opzichte van een boek: Een waaier is kort maar krachtig. Het herinnert je aan de essentie van de zaak.

Toepassingsmogelijkheden
Overal waar de communicatie niet gewoon, vanzelf verloopt. Dus bij conflicten, lastige klanten of medewerkers, moeizame vergaderingen. Maar ook thuis, met je opstandige pubers
Toegankelijke boeken voor je ontwikkeling