Uitgeverij Thema
Volg ons Thema twitter Thema facebook Thema youtube Thema linkedin
Uitgeverij Thema Thema winkelwagen0
E-Books
Als managen uw vak is (E-book)

Als managen uw vak is (E-book)

Anton van den Dungen Type: Ebook
ISBN: 9789058715531
Uitgeverij: Uitgeverij Thema
Auteur: Anton van den Dungen
Aantal pagina's: 240

Bekijk inkijkexemplaar
12,99 Direct leverbaar BestellenAls managen uw vak is (E-book) Bestellen Als managen uw vak is (E-book) Bestellen Plaats op verlanglijst
Zelf beoordelen » Recensie Als managen uw vak is (E-book)
  • Samenvatting
  • Over de auteur
  • Lezersrecensies (0)
  • Al jarenlang één van onze bestsellers, onmisbaar boek voor managers
  • Alle vaardigheden waar je als manager over moet beschikken
  • Veel praktijkvoorbeeld.
De manager van nu
Het lijkt wel of de manager van nu een supermens moet zijn. Achter een bureau zitten en bevelen geven werkt al lang niet meer. Delegeren, samenwerken, motiveren, plannen en ook nog eens zelf op de hoogte blijven en bijleren; dat is wat er van de hedendaagse leidinggevende wordt verwacht. Maar wie kan dat allemaal tegelijk?

Managementmodellen en praktijkvoorbeelden
Van den Dungen en Dirkx laten zien over welke vaardigheden je als manager moet beschikken, hoe je je die eigen kunt maken en hoe je ze in de praktijk kunt brengen zonder dol te draaien. Aan de hand van modellen, adviezen, en praktijkvoorbeelden komen de belangrijkste managementvaardigheden aan de orde. Ook is er ruimte voor theoretische achtergronden, maar die worden gepresenteerd in beknopte kaders; de praktijk van de manager staat immers voorop.

Ervaren auteurs
De auteurs zijn beiden al jaren werkzaam in de wereld van managementopleidingen en weten waar het in de praktijk om draait. Met Als managen uw vak is hebben ze een boek geschreven dat inmiddels een standaardwerk is op het gebied van praktische managementvaardigheden.
 
Toegankelijke boeken voor je ontwikkeling