Uitgeverij Thema
Volg ons Thema twitter Thema facebook Thema youtube Thema linkedin
Uitgeverij Thema Thema winkelwagen0
Tools & Spellen
Associatiekaarten voor technici

Associatiekaarten voor technici

Bas Gravendeel Type: Spel
ISBN: 9789058716187
Uitgeverij: Uitgeverij Thema
Auteur: Bas Gravendeel
Aantal pagina's: 45

Bekijk inkijkexemplaar
14,95 Voor 18:00 besteld, morgen in huis BestellenAssociatiekaarten voor technici Bestellen Associatiekaarten voor technici Bestellen Plaats op verlanglijst
Zelf beoordelen » Recensie Associatiekaarten voor technici
  • Samenvatting
  • Over de auteur
  • Lezersrecensies (0)
  •  Herkenbare foto’s voor analytisch ingestelde mensen
  •  Een ideale manier om communicatie op gang te brengen
  •  Auteur is een coach met een technische achtergrond
     
De bèta-wereld van de technische beroepen en wetenschappen is een speciale wereld. Er wordt vaak vrij zwart-wit geanalyseerd, met een soms harde, wat kille logica. Zo’n analytische en rationele benadering van vraagstukken is nodig in technische werkomgevingen. Maar als je op zulke werkplekken teamprestaties moet leveren, heb je natuurlijk meer vaardigheden nodig dan alleen rationele. Tact, diplomatie en inlevings- en incasseringsvermogen bijvoorbeeld.

Dat vraagt nogal wat van een mens, maar vooral van bèta’s. Vaak kunnen zij wat coaching gebruiken om de ‘zachtere’ disciplines meer in balans te brengen. Associatiekaarten voor technici is een mooi hulpmiddel wanneer je als coach of trainer met technici en/of zeer analytisch ingestelde mensen werkt. De set, bestaande uit 45 beeldkaarten, is een uitstekende tool met zeer herkenbare foto’s uit de ‘harde’ technische belevingswereld die een verband leggen tussen ‘zachte’ communicatievaardigheden en gedragsvaardigheden.

Zeer bruikbaar bij iedere vorm van training en coaching
De (in de praktijk geteste) kaarten maken thema’s bespreekbaar die mensen doorgaans moeilijk onder woorden kunnen brengen. Ze zijn daarom zeer bruikbaar bij iedere denkbare vorm van training en coaching waar communicatie een belangrijke rol speelt. Natuurlijk is deze set kaarten ook prima toepasbaar voor analytisch ingestelde mensen in allerlei andere beroepsgroepen. Een mooie aanvulling op de Associatiekaarten.
Toegankelijke boeken voor je ontwikkeling