Uitgeverij Thema
Volg ons Thema twitter Thema facebook Thema youtube Thema linkedin
Uitgeverij Thema Thema winkelwagen0
Tools & Spellen
Balanceren - het spel

Balanceren - het spel

Marieke van Paassen, Maaike de Visser Type: Spel
ISBN: 9789462720909
Uitgeverij: Uitgeverij Thema
Auteur: Marieke van Paassen
Auteur: Maaike de Visser
23,95 Voor 18:00 besteld, morgen in huis BestellenBalanceren - het spel Bestellen Balanceren - het spel Bestellen Plaats op verlanglijst
Zelf beoordelen » Recensie Balanceren - het spel
  • Samenvatting
  • Over de auteur
  • Lezersrecensies (0)
  • Spel met 23 kaarten en een handleiding
Balanceren - Het spel is geïnspireerd op de Human Givens-theorie

Je zit lekker in je vel, je leven loopt op rolletjes. Zelf omschrijf je het waarschijnlijk niet zo, maar wij zeggen dan: je bent in balans. In balans zijn ofwel je vitaal voelen: emotioneel en fysiek fit.

We zijn allemaal evenwichtskunstenaars. Op zoek naar balans. Als we geen, te weinig of overmatig invulling geven aan wezenlijke menselijke behoeften, dan raken we uit balans. Spanning en stress komen om de hoek kijken. Met alle mogelijke gevolgen van dien: mentale en lichamelijke klachten. Soms belanden we in een vicieuze cirkel van ellende die moeilijk te doorbreken is.

Het spel geeft je meer grip op jouw (zoektocht naar) balans. Je krijgt inzicht in jouw omgang met fysieke en emotionele menselijke basisbehoeften: van slaap en bewegen, tot veiligheid en emotionele verbondenheid. Je overziet beter waar je uit balans dreigt te raken of waar de balans al volledig zoek is. En je leert welke capaciteiten je (beter) kan ontwikkelen en inzetten om je weer of meer vitaal te voelen. Én met veerkracht te reageren op een verandering of een tegenslag in je werk of leven.
Toegankelijke boeken voor je ontwikkeling