Uitgeverij Thema
Volg ons Thema twitter Thema facebook Thema youtube Thema linkedin
Uitgeverij Thema Thema winkelwagen0
Waaiers
Toolbox be´nvloeden

Toolbox be´nvloeden

Jan van Loon Type: Waaier
ISBN: 9789058715968
Uitgeverij: Uitgeverij Thema
Auteur: Jan van Loon
Aantal pagina's: 30

Bekijk inkijkexemplaar
16,99 Voor 18:00 besteld, morgen in huis BestellenToolbox be´nvloeden Bestellen Toolbox be´nvloeden Bestellen Plaats op verlanglijst
Zelf beoordelen » Recensie Toolbox be´nvloeden
  • Samenvatting
  • Over de auteur
  • Lezersrecensies (0)
  • Met beproefd beïnvloedingsmodel
  • Handige gedragsvoorbeelden en bijbehorende competenties
  • Auteur is ervaren trainer.

Invloed, wie wil het niet hebben? Als medewerker wil je je leidinggevende beïnvloeden, als ouder de leraar van je kinderen, als collega je collega, als huiseigenaar de aannemer, als adviseur je klanten, als klant de garagehouder en als opvoeder je kinderen. Maar hoe doe je dat nu effectief?

Doel, strategie en beweging
Het vergroten van je invloed begint met het beantwoorden van twee vragen: Wat wil ik bereiken in deze situatie (doel)? En hoe kan ik dat het beste aanpakken (strategie)? Vervolgens neem je het initiatief (beweging). Dit 1-2-3-tje is de basis. Doel, strategie en beweging.

Invloed vergoten
Deze handige waaier laat zien in welke dagelijkse situaties beïnvloeden een rol speelt, welke doelen je kunt nastreven en welke strategie het beste past bij wat je wilt bereiken. Kortom: de Toolbox beïnvloeden bevat een groot aantal praktische tools waarmee je je invloed kunt vergroten. Zowel voor privésituaties als een meer zakelijke setting.
Toegankelijke boeken voor je ontwikkeling