Uitgeverij Thema
Volg ons Thema twitter Thema facebook Thema youtube Thema linkedin
Uitgeverij Thema Thema winkelwagen0
Waaiers
Ben ik zo duidelijk?

Ben ik zo duidelijk?

Marieta Koopmans, Marloes Abrahamse Type: Waaier
ISBN: 9789058715975
Uitgeverij: Uitgeverij Thema
Auteur: Marieta Koopmans
Auteur: Marloes Abrahamse
Aantal pagina's: 20

Bekijk inkijkexemplaar
14,95 Voor 18:00 besteld, morgen in huis BestellenBen ik zo duidelijk? Bestellen Ben ik zo duidelijk? Bestellen Plaats op verlanglijst
Ben ik zo duidelijk? waardering Ben ik zo duidelijk? waardering Ben ik zo duidelijk? waardering Ben ik zo duidelijk? waardering Ben ik zo duidelijk? waardering (2 stemmen) Bekijk alle recensies
Zelf beoordelen » Recensie Ben ik zo duidelijk?
  • Samenvatting
  • Over de auteur
  • Lezersrecensies (2)
  • Basisregels voor communicatie overzichtelijk bij elkaar
  • Bestverkochte Thema waaier (52.000 exempl.) nu volledig herzien en aangevuld
  • Onmisbaar bij de voorbereiding van lastige gesprekken.

Langs elkaar heen praten, onhandig woordgebruik, verkeerde lichaamshouding. Er kan nogal wat misgaan in de communicatie. Daarom vind je in Ben ik zo duidelijk? de basisregels voor goede communicatie overzichtelijk bij elkaar. Van misverstanden in de communicatie tot het voeren van een slechtnieuwsgesprek en van de betekenis van lichaamstaal tot het omgaan met klachten en verwijten.

Communiceren
Handig om deze waaier steeds bij de hand te hebben als je nog even wilt controleren of je niets vergeten bent. Met Ben ik zo duidelijk? heb je geen moeite meer met luisteren, goed samenvatten, vragen stellen en feedback geven. Voor iedereen die communiceert … wij allemaal dus.

Doel
Mensen tips geven over communicatie, bijvoorbeeld voor het voeren van lastige gesprekken op het werk.

Voor wie
Voor werkende mensen.

Gebruik
Heel handig ter voorbereiding voor bijvoorbeeld onderhandelgesprekken, klachtengesprekken,  functioneringsgesprekken en slechtnieuwsgesprekken.

Voordelen
Voordelen waaier ten opzichte van een boek: Een waaier kun je altijd bij je hebben. Ben ik zo duidelijk? is praktisch, overzichtelijk en geeft de kern van allerlei gesprekken aan die je op je werk kunt tegenkomen.

Wat levert de waaier mij op: Tips en tools voor effectief communiceren en assertiviteit.
Toegankelijke boeken voor je ontwikkeling