• Op werkdagen vóór 21.00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €20,-
Terug naar het overzicht

5 boeken waarmee je powervrouwen écht blij maakt!

Boeken voor kerst

December is bij uitstek geschikt om stil te staan bij belangrijke momenten uit het jaar. Bij moeilijke momenten, uitdagingen die je te lijf bent gegaan en successen die je hebt gevierd. Wil je jouw jaar afsluiten met een cadeau voor andere vrouwen die belangrijk voor je zijn geweest, je hebben gesteund of geïnspireerd? Trakteer ze dan op een persoonlijke energyboost met één van deze vijf prachtige boeken. 


We hebben niet alleen voor haar een cadeau, maar ook voor jou. Je krijgt nu tijdelijk 20% korting op deze selectie. Het is tenslotte feest! Misschien reden om ook jezelf te trakteren?
  Perfect voor de krachtige globetrotter op zoek naar geluk. Alissa van der Voort en Tjerk Klompmaker gingen op zoek naar geluk in de wereld. Ze leefden ‘la pura vida’ in Costa Rica en ontdekten waarom Finnen zo gelukkig zijn. Ook geven ze praktische tips aan de powervrouw in Nederland om 2019 op haar gelukkigst te beginnen.
  De ambitieuze carrièretijger haalt hier zeker haar voordeel uit. Annette Onrust is een expert in het begeleiden van vrouwen op weg naar de top. Met dit boek helpt ze elke topvrouw haar carrière in eigen hand te nemen. De openhartige verhalen van bekende topvrouwen geven jouw inspiratiebron kracht, zodat zij in 2019 aan haar weg naar de boardroom kan beginnen.
  Geschreven voor de twintiger die meer op schema loopt met Netflix dan met haar eigen leven. Die geloven dat ieder ander wel z’n shit op orde heeft. Niets is minder waar, ontdekte ervaringsdeskundige Femke Kamps. Ze schreef deze praktische life guide met een knipoog voor krachtige twintigers die de quarterlife crisis in 2019 willen overwinnen.
  Voor de powervrouw die altijd maar druk-druk-druk is, maakte Annemiek Tigchelaar een werkboek. Ze zet vrouwen actief aan de slag om hun werkdruk te verlagen door grenzen aan te geven, het werk anders te organiseren en bovenal: zich minder druk maken. Zo begint jouw zus, beste vriendin of collega gegarandeerd zonder stress aan het nieuwe jaar.
  Waar haalt jouw inspiratiebron haar inspiratie vandaan? Vast en zeker uit één van de 22 bevlogen verhalen in dit boek van trainer en coach Marja den Boer. Markante Nederlanders vertellen hoe ze hun bezieling inzetten om impact te maken. Elke powervrouw doet haar voordeel met deze inzichten die haar helpen haar eigen bevlogenheid te vergroten.
 
Bestel jouw decembercadeaus met 20% korting* in onze webshop! Gratis tip: bestel direct, zodat je jouw bedankje nog op tijd in huis hebt. PostNL heeft het namelijk extra druk in december.
 
*De actie loopt tot en met 31 december 2018.
Copyright 2021 - Sitemap - Cookie instellingen
Wil jij iedere maand geïnspireerd worden?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief 'voer voor verdieping' en ontvang iedere maand blogs, tips over nieuwe producten, informatie over relevante workshops of interessante aanbiedingen.

Ja, insipireer mij