• Op werkdagen vr 21.00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven 20,-
Terug naar het overzicht

Tijd voor dankbaarheid: geef aandacht cadeau

December alweer. Lekker wegkruipen bij de houtkachel met een kop thee en een goed boek. Dat gun je toch iedereen? Met deze fijne kortingsactie geef je je dierbaren een waardevol en persoonlijk cadeau.
December persoonlijike ontwikkeling boeken
Hoewel ik een mooi boek bij de hand heb, merk ik dat ik liever een beetje in het vuur zit te staren. Ik verlang naar de stille dagen straks, zo tussen Kerst en Oud & Nieuw. Tijd om te mijmeren, en het afgelopen jaar wat te overdenken. Het was een bewogen jaar in mijn kring, met veel ziekte, verdriet en spannende gebeurtenissen. Terwijl ik nog wat hout op het vuur gooi voel ik hoe blij ik ben dat ik het niet alleen hoefde te doen. Ik voel me gesteund door vrienden en familie ik weet dat ze dat zullen blijven doen. Ik ben dankbaar. En wat doe je dan in december? Cadeautjes uitdelen!

Zelfontwikkeling op maat
Maar dan wel een cadeau met inhoud graag. Het bijzondere van een boek geven is dat je er echte aandacht mee geeft. Een zorgvuldig uitgekozen boek zegt: ik zie je, ik begrijp wat er bij jou speelt en ik ben er voor je. Ik wil jou helpen je weg te vinden door het leven en je te ontwikkelen, zoals jij mij ook helpt. Cadeautip: op thema.nl is het deze maand extra voordelig kiezen.

Zo is er Take a break, voor mijn vriendin die het al zo lang veel te druk heeft. Een mooi vormgegeven doosje met verrassende en zinnige ontspanningstips, zodat zij fris en krachtig het nieuwe jaar in kan. Fuck the quarterlife crisis past bij mijn twijfelende nichtje, dat zo hard werkt maar eigenlijk niet weet of ze wel op het goede spoor zit. Voor mijn lieve buurman is er Gelukkigst. Hij houdt van reizen, en de lessen in geluk van overal ter wereld in dit boek zullen hem vast helpen bij zijn zelfontwikkeling. Het Grote Inspiratie Doeboek kies ik voor mijn collega, die ik al een tijdje zie ploeteren. Wie weet helpen de prikkelende opdrachten haar om haar verborgen talenten in kaart te brengen. En ten slotte Uit liefde voor jezelf voor mijn moeder. Omdat zij echt wel wat vaker aan zichzelf mag denken!
Deze (boeken-)steuntjes in de rug zijn tot eind december met 25% korting verkrijgbaar op thema.nl/thema-aanbieding/
Ik wens jullie happy giving season!
December boeken Thema
Dit blog is geschreven door Joke Carlier, uitgever bij Uitgeverij Thema, Booklover (natuurlijk), hardloper (niet zo heel hard), moeder (trots) en onverbeterlijke optimist.

 
Copyright 2020 - Sitemap - Cookie instellingen
Wil jij iedere maand geïnspireerd worden?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief 'voer voor verdieping' en ontvang iedere maand blogs, tips over nieuwe producten, informatie over relevante workshops of interessante aanbiedingen.

Ja, insipireer mij