• Op werkdagen vr 23:00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven 20,-
Terug naar het overzicht

Bonuslezen

Lezen brengt je naar andere werelden. Het lezen van Scandinavische thrillers doet dat met mij in optima forma. Enkel tijdens vakanties neem ik er de tijd voor, dus vakantiegevoel krijg ik er als “free bonus” bij. Is dat anders met boeken voor zelfontwikkeling? Roel van Gestel, Directeur Uitgeverij Thema, deelt zijn ervaringen.

Lezen onder werktijd

Mijn eerste ontdekking was “de zeven eigenschappen van effectief leiderschap” van Stephen Covey. Dit boek heeft mij veel gebracht. Besef dat je tot veel in staat bent. Het extraatje was het lezen van dit boek in werktijd, zonder schuldgevoel! Dat smaakte naar meer en dus wild om me heen gaan lezen. Over management, leiderschap, marketing en bedrijfskunde. Dat bracht me bij “Businessmodel Generation” van Alexander Ostenwalder. Met de kracht van een heldere structuur, zonder hoogdravend geleuter. Goed voor mijn ontwikkeling. Wat een praktisch, maar ook prachtig boek is dat. Bonus in het kwadraat.

Mijn eerste boek bij Thema
Peptalk van mijn collega Jessica van Wingerden was het eerste boek dat ik las in mijn nieuwe rol als directeur van Uitgeverij Thema. Bruikbaar boek met, voor mij, het belangrijkste inzicht dat streven naar een optimale balans tussen taakeisen en energiebronnen bevlogenheid oplevert. En daarmee de juiste hoeveelheid energie en effect in wat je bereiken wilt en kunt. Het lezen van inspirerende boeken is voor mij een bron van veel energie. Lekker aandacht voor de ontwikkeling van mezelf. Daar maak ik graag tijd voor vrij, ook tijdens mijn werk.

Het boek waar ik nu tijd voor ga maken is het boek Goud van Anje-Marijcke van Boxtel. De belofte is duidelijk: Succesvol worden door te werken vanuit sterke waarden en een duidelijke ambitie. Precies wat we met Thema van plan zijn. Dus de bonus moge duidelijk zijn…..  
Ga meer lezen en krijg de bonussen die je verdient!

Roel van Gestel
Directeur Uitgeverij Thema
Copyright 2020 - Sitemap - Cookie instellingen
Wil jij iedere maand geïnspireerd worden?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief 'voer voor verdieping' en ontvang iedere maand blogs, tips over nieuwe producten, informatie over relevante workshops of interessante aanbiedingen.

Ja, insipireer mij