• Op werkdagen vr 21.00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven 20,-
Terug naar het overzicht

Feedback geven en ontvangen


Je moet zo nu en dan kunnen zeggen dat het werk van je collega niet in orde is, of juist erg goed.

Maar andersom is het ook belangrijk dat je zelf goed met kritiek kunt omgaan. Prestaties worden er alleen maar beter van en de samenwerking verloopt soepeler.

Maar op een goede manier feedback geven is een van de lastigste aspecten van communicatie. Je wisselt namelijk informatie uit over hoe je het gedrag of de houding van de ander ziet en ervaart, en dat kan gemakkelijk verkeerd uitpakken. 

Voor veel mensen is het geven van feedback vooral lastig omdat ze bang zijn om anderen te beledigen. Dat is jammer want als je nooit commentaar geeft, verandert er ook niets en houd je dingen in stand waar je last van hebt. Terwijl feedback juist zo positief kan zijn. Het is een kans om onszelf te verbeteren.

De boeken van Thema laten op een duidelijke manier zien hoe je feedback kunt geven, zonder anderen te kwetsen en leert je luisteren naar wat anderen jou te zeggen hebben.

 
Copyright 2020 - Sitemap - Cookie instellingen
Wil jij iedere maand geïnspireerd worden?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief 'voer voor verdieping' en ontvang iedere maand blogs, tips over nieuwe producten, informatie over relevante workshops of interessante aanbiedingen.

Ja, insipireer mij