• Op werkdagen vr 21.00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven 20,-
Terug naar het overzicht

Mans genoeg!

Wist je dat bijna drie miljoen Nederlandse vrouwen uit alle lagen van de bevolking in een financieel kwetsbare positie zitten … Het is dus echt hard nodig dat meer vrouwen een baan krijgen en het aantal vrouwen in topfuncties omhoog gaat. Bovendien: het verschil in beloning tussen mannen en vrouwen moet verdwijnen. Dat staat in een resolutie die het Europees Parlement in maart 2011 heeft aangenomen.

Auteur Marieta Koopmans, trainer/coach en sociaal psycholoog:
Met Mans genoeg! willen we een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de kwaliteiten en vaardigheden van vrouwen. Want het is hoog tijd en hoog nodig dat  vrouwen persoonlijk en economisch zelfstandiger worden. De vraag is alleen: hoe pak je dat aan? Daarvoor hebben we Mans genoeg! geschreven. Het beschrijft op een praktische manier de kennis, tools en vaardigheden die je nodig hebt om te bereiken wat je wilt. Deze inzichten worden gecombineerd met de stappen uit De Creatiespiraal van Marinus Knoope, een duidelijk model dat je kunt gebruiken om je wensen te realiseren.

Mans genoeg! is een inspirerende verzameling van de wijsheid, kennis en competenties die je kunt terugvinden in de meest uiteenlopende (zelf) managementboeken en -trainingen. Je krijgt onder andere antwoord op vragen als: Wat wil je bereiken? Waar ligt jouw passie? Hoe ambitieus ben je? Hoe kun je het beste onderhandelen en welke beïnvloedingsvaardigheden zijn er? Hoe kom je voor jezelf op?

Mans genoeg! is geschreven voor alle vrouwen die de touwtjes in handen willen hebben, dichtbij zichzelf willen blijven en in hun eigen kracht en dromen willen gaan geloven. Hoe je al die wijsheid in de praktijk brengt en combineert met een carrière, kinderen, een studie, een partner en een leuk maar druk sociaal leven leer je in dit boek!


 
Copyright 2020 - Sitemap - Cookie instellingen
Wil jij iedere maand geïnspireerd worden?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief 'voer voor verdieping' en ontvang iedere maand blogs, tips over nieuwe producten, informatie over relevante workshops of interessante aanbiedingen.

Ja, insipireer mij