• Op werkdagen vr 23.00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven 20,-
Terug naar het overzicht

Tadaa...onze brochure voor Zomer 2020 is uit.

De afgelopen weken is alles 'hollen of stilstaan'. Toch is er op de achtergrond ook werk dat gestaag doorgaat: het schrijven en uitgeven van boeken. Het hele proces natuurlijk ook met de nodige aanpassingen, omdat we werken vanuit huis en op afstand van elkaar. Én misschien toch met nét iets meer vaart, omdat we de urgentie van onze aankomende titels voelen. De komende maanden brengen we boeken uit, die juist nú relevant zijn. Boeken die bijvoorbeeld bijdragen aan het hervinden van balans, of die je helpen inzicht te krijgen in waar je nu staat. Inspirerende, praktische en toegankelijke boeken.
 
Zo verschijnt eind mei het boek Persoonlijke ontwikkeling op maat – word een ongelofelijk rijk mens geschreven door Tiny Kanters, een no-nonsens zelfcoaching of pre-coachingsboek om direct mee aan de slag te gaan. 

Voor iedereen die een partner heeft met een burn-out komt er ook in mei hulp uit handen van Jolanda Bouman. Een burn-out heeft iemand niet alleen, als ‘partner van’ kun je ook aardig tegen grenzen aanlopen, die van je partner maar ook die van jezelf. Het boek Je partner heeft een burn-out. Wat nu? geeft je inzichten in wat je kunt doen en wat je vooral moet laten.

Sam Loman is op dit moment druk met bedenken, koken, stylen en fotograferen van nieuwe recepten voor haar boek Happy recipe, een boek met alle ingrediënten voor een fijn leven en een goede balans.

In juni brengen we ook een nieuwe serie uit: Vandaag nog… en anders morgen! Met als eerste twee delen Vandaag nog relaxed en Vandaag nog weten wat je wilt, redactie en samenstelling door Lizanne Croonen. Ieder deel laat zich lezen als een tijdschrift met verschillende artikelen, interviews met experts of ervaringsdeskundigen, aangevuld met praktische tips en voldoende inspiratie en aanmoediging voor een specifieke behoefte.

Lichter Leven – hoe zwaar weegt je geluk? van Liselotte Delwel verschijnt in augustus en haar boek gaat helpen om een einde te maken aan de haat-liefde verhouding die je kunt hebben met eten.  Een boek voor iedereen die wil leren bewuster om te gaan met voeding én daarbij aardiger te worden voor zichzelf.

Tot slot geeft stopstrateeg Marije van den Berg ons advies hoe om te gaan met de bureaucratische gedrochten en vage projecten zonder einde, die bijna in elke organisatie in meer of mindere mate voorkomen.
In haar boek, STOP. – stopstrategie voor organisaties, beschrijft ze vijf heldere stappen om goed te stoppen en leren we van haar dat je dode paarden vooral feestelijk moet begraven. Wij zijn benieuwd of we, wanneer alles over een tijd weer ‘normaal’ is, dan weer uren gaan overleggen in zielloze vergaderruimtes zonder zuurstof.

Zeven titels waar we trots op zijn, omdat ze met de vragen en onzekerheden die nu ontstaan zijn (of uitvergroot worden), raad weten. We wensen de auteurs alle succes, schrijfrust en gezondheid in deze laatste fase van hun werk.

Wij kunnen niet wachten om de boeken in het echt te kunnen lezen.
Meer informatie over de boeken en de auteurs kun je lezen in de online zomerbrochure.

#uitgeverijthema #kijkjeachterdeschermen #productiegaatgestaagdoor #boekenomnaaruittekijken #ikleesthuis #persoonlijkeontwikkeling #lerenvananderen #expertsalsauteur #voervoorverdieping 
Copyright 2021 - Sitemap - Cookie instellingen
Wil jij iedere maand geïnspireerd worden?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief 'voer voor verdieping' en ontvang iedere maand blogs, tips over nieuwe producten, informatie over relevante workshops of interessante aanbiedingen.

Ja, insipireer mij