Green friday actie: NU 10 e-books voor maar 10,- Klik hier
Green friday actie: NU 10 e-books voor maar 10,- Klik hier
Motivatie & Inspiratie
Blogs, interviews en meer
Terug naar het overzicht

Tijd voor dankbaarheid: geef aandacht cadeau

Lekker wegkruipen bij de houtkachel met een kop thee en een goed boek. Dat gun je toch iedereen? Met deze boeken geef je je dierbaren een waardevol en persoonlijk cadeau.

Tijd voor dankbaarheid: geef aandacht cadeau

Hoewel ik een mooi boek bij de hand heb, merk ik dat ik liever een beetje in het vuur zit te staren. Ik verlang naar de stille dagen Tijd om te mijmeren, en het afgelopen jaar wat te overdenken. Het was een bewogen jaar. Met veel onzekerheid en spannende gebeurtenissen. Terwijl ik nog wat hout op het vuur gooi voel ik hoe blij ik ben dat ik het niet alleen hoefde te doen. Ik voel me gesteund door mijn gezin, vrienden en familie ik weet dat ze dat zullen blijven doen. Ik ben dankbaar. En wat doe je dan? Cadeautjes uitdelen!

 

Zelfontwikkeling op maat

Maar dan wel een cadeau met inhoud graag. Het bijzondere van een boek geven is dat je er echte aandacht mee geeft. Een zorgvuldig uitgekozen boek zegt: ik zie je, ik begrijp wat er bij jou speelt en ik ben er voor je. Ik wil jou helpen je weg te vinden door het leven en je te ontwikkelen, zoals jij mij ook helpt. Cadeautip: hier staat een mooie selectie klaar waar je voor iedereen wel een cadeau kunt vinden die jouw persoonlijke boodschap vertelt.

 

Zo is er Take a break, voor mijn vriendin die het al zo lang veel te druk heeft. Een mooi vormgegeven doosje met verrassende en zinnige ontspanningstips, zodat zij fris en krachtig het nieuwe jaar in kan. Vandaag nog weten wat je wilt past bij mijn twijfelende nichtje, dat zo hard werkt maar eigenlijk niet weet of ze wel op het goede spoor zit. Voor mijn lieve buurman is er Gelukkigst. Hij houdt van reizen, en de lessen in geluk van overal ter wereld in dit boek zullen hem vast helpen bij zijn zelfontwikkeling. Vandaag nog relaxed kies ik voor mijn collega, die ik al een tijdje zie ploeteren. Wie weet helpen de inspirerende verhalen en tips haar om wat meer ontspanning te vinden en het werk echt los te kunnen laten.  Vandaag nog blij met jezelf is voor mijn puberdochter, omdat zij wel wat positiever over zichzelf mag denken. En ten slotte gun ik eigenlijk iedereen wel een  Persoonlijke ontwikkeling op maat, de handvatten krijgen om heel gericht en doeltreffend jezelf te kunnen versterken dat is een cadeau met waarde.

 

- Dit blog is geschreven door Joke Carlier, Directeur | Uitgever bij Uitgeverij THEMA

Vond je dit interessant? Wellicht is dit dan iets voor jou: