• Nu besteld, dinsdag in huis
34,99

75 werkvormen voor creatieve sessies

Een schatkist vol ideeën voor bijeenkomsten met resultaat

9789089654250
Josine Gouwens (Auteur), Rozemarijn Dols (Auteur)
Onderwerp: Trainen & Coachen
Gratis verzending
EUR 34.99 9789089654250 34,99
  • Nu besteld, dinsdag in huis
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Samenvatting

Creatief denken kun je zien als een ontdekkingsreis. Soms laat je het logisch denken even voor wat het is en zoek je je grenzen op door zoveel mogelijk out of the box- denken. Je laat je verbeelding spreken om tot inspirerende nieuwe ideeën te komen. In andere gevallen heb je juist je logische denkvaardigheden nodig om een vraagstuk van alle kanten te bekijken of een idee te beoordelen.

 

75 werkvormen voor creatieve sessies bevat inspirerende werkvormen voor verschillende fasen in het creatieve proces die je uitdagen om de grenzen van je gedachten op te rekken. Van voorwaarden scheppen tot obstakels overwinnen. Van het bedenken van originele ideeën tot de eerste uitwerking ervan. De werkvormen zijn uitgewerkt voor creatieve sessies met groepen, maar kunnen soms ook voor individuele brainstormsessies gebruikt worden. Zo kun je op verschillende manieren werken aan het tot stand komen van nieuwe ideeën die uiteindelijk tot innovaties en verbeteringen leiden.

Over de auteur

Josine Gouwens (Auteur)

Josine Gouwens is gepromoveerd econoom en heeft haar eigen bedrijf Buro Talente. Ze geeft workshops Creatief Denken en helpt individuen en bedrijven om hun talenten beter te benutten. Zij doet dit door onder andere MD- en talentontwikkeltrajecten op te zetten voor bedrijven.

Rozemarijn Dols (Auteur)

Rozemarijn Dols heeft als psycholoog haar eigen bedrijf Dols-Consult, werkt als management consultant bij de Galan Groep en als leiderschapstrainer bij De Verdieping. Zij houdt zich bezig met ontwikkelassessments, loopbaancoaching en teamcoaching en verzorgt trainingen en werkconferenties voor leidinggevenden en loopbaanprofessionals.

Specificaties

Auteur(s) Josine Gouwens, Rozemarijn Dols
ISBN 9789089654250
Uitvoering Paperback
Uitgeverij Duuren Media, Van
Gewicht 631 gr
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 20-11-2018
Afmeting 240 x 170 x 23 mm
Aantal bladzijdes 300