• Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
17,99

Cosmic flow

Een creatief journal in het ritme van de maan

9789000376810
EUR 17.99 9789000376810 17,99
  • Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
  • Klanten geven THEMA een 9.3/10

Samenvatting

Een creatief journal in het ritme van de maan


Volg in dit prachtig geïllustreerde journal vol creatieve en mindful opdrachten de ritmische flow van de maan, en laat je inspireren door haar energie die maandelijks stijgt en daalt. Cosmic flow laat je zien hoe je intuïtief met de maan kunt leven. Noteer je gedachten en gevoelens: bij de nieuwe maan bepaal je je doelen, het naderen van de volle maan is een tijd van bespiegeling en evaluatie en het einde van de cyclus brengt rust en inzicht.


Je leven afstemmen op het ritme van de maan betekent meegaan in een van de belangrijkste cyclussen in de natuur. De maanenergie geeft je steun en zelfvertrouwen bij de reis om jezelf te ontdekken. Cosmic flow is een fantastisch invulboek dat je hierbij helpt; auteur Nikki Strange is je gids. Ze helpt je de energie en emoties van elke fase van de maan te gebruiken door middel van creatieve activiteiten, oefeningen in zelfvertrouwen, rituelen en bespiegelingen. Bij elke fase zoek je uit wat de beste periode is voor bezinning, wat je werkelijk motiveert of wanneer het tijd is om de liefdevolle energie van de maan te delen met de mensen om je heen. Ontdek de juiste momenten om in het nu te zijn, herinneringen op te halen uit het verleden of te dromen over de toekomst.


‘Nikki Strange heeft een uniek boek gecreëerd om je in contact te brengen met jezelf. Op een realistische en tegelijkertijd creatieve manier helpt ze je de acht fasen van de maan te begrijpen. Elke bladzijde is gevuld met prachtige en unieke illustraties, die nieuwsgierig maken naar wat er nog volgt. Ik raad Cosmic flow aan iedereen aan die klaar is om te ontdekken, te tekenen, te schrijven en te voelen.’ Josie Boog


Nikki Strange is een kunstenaar en ontwerper die haar inspiratie ontleent aan de natuur, aan spiritualiteit en aan welzijn. Haar internationale merk richt zich op meditatie en wellness, cyclussen in de natuur en persoonlijke ontwikkeling. Nikki’s bekroonde ontwerpen zijn te koop via ASOS, Topshop, Anthropologie en Urban Outfitters. Momenteel runt ze haar zaak vanuit haar studio in Noord-Londen. Zij is auteur van Watercolour Plant Art (2019).

Over de auteur

Nikki Strange (Auteur)

Specificaties

Auteur(s) Nikki Strange, Uta Anderson
ISBN 9789000376810
Uitvoering Hardback
Uitgeverij Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Gewicht 400 gr
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 29-01-2021
Afmeting 210 x 143 x 17 mm