• Levertijd 2-3 werkdagen
22,99

Daarom IK!

Je ambities realiseren door jezelf te profileren

9789462961074
Cees Harmsen (Auteur)
Gratis verzending
EUR 22.99 9789462961074 22,99
  • Levertijd 2-3 werkdagen
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Samenvatting

Vertel eens... Waarom moet ik jou kiezen voor deze interessante klus? Wanneer moet jouw naam vallen in een netwerkgesprek? Bij welke uitdagingen ben juist jij degene die mij begrijpt en verder kan helpen?Als expert, adviseur of ondernemer moet je zonder te aarzelen een 'daarom-antwoord' op deze vragen kunnen formuleren. Een antwoord waaruit glashelder blijkt dat jij de beste keuze bent voor de ander. In dit boek leer je alles over persoonlijke marketing en vind je oefeningen die je helpen een overtuigend 'daarom-antwoord' te formuleren. Wees gerust: we blijven ver weg van opgeblazen verhalen, een opgepoetst LinkedIn-profiel en nietszeggende kretologie. Wat we wél doen, is je uitdagen de beste versie van jezelf te ontwikkelen; je ambities realiseren door jezelf te profileren. Zodat je jezelf en je loopbaan naar een hoger plan tilt.

- Het eerste boek over persoonlijke marketing dat laat zien hoe jij de aangewezen persoon wordt om veranderingen in je organisatie door te voeren.- Zinvolle oefeningen voor het ontwikkelen van een warm persoonlijk profiel en een sterke professionele positie.- Praktisch, no-nonsense en to the point.Trefwoorden: Netwerkgesprek uitdaging expert adviseur ondernemen beste keuze persoonlijke marketing. ambitie jezelf prosfileren Cees Harmsen handleiding

Over de auteur

Cees Harmsen (Auteur)

Cees Harmsen heeft een diepgaande kennis van trends en ontwikkelingen in de organisatiewereld. Dit gedachtegoed vertaalt hij graag in prikkelende presentaties en wervelende workshops. Zijn personal brand staat vermeld op zijn visitekaartje: mindsetter. Professionals en organisaties verder helpen bij het ontwikkelen van een mindset die leidt tot succes in turbulente tijden.

Cees is psycholoog, socioloog en auteur van diverse boeken en artikelen over innovatief timemanagement. Hij heeft vijfentwintig jaar (internationale) ervaring als motivationele spreker en mindsetter en is eigenaar van Novitijd. Zijn levensmotto is een uitspraak van George Bernard Shaw: Het leven is niet bedoeld om jezelf te vinden, maar om jezelf te creëren.

Specificaties

Auteur(s) Cees Harmsen
ISBN 9789462961074
Uitvoering Paperback
Uitgeverij Duuren Media, Van
Gewicht 410 gr
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 06-11-2018
Afmeting 231 x 151 x 17 mm
Aantal bladzijdes 224