• Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
27,50

De praktische kracht van het enneagram

Van moedeloos naar moeiteloos

9789493222571
Gratis verzending
EUR 27.50 9789493222571 27,50
  • Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
  • Klanten geven THEMA een 9.1/10

Samenvatting

Kijk door de bril van het Enneagram naar jezelf en zet heel bewust jouw stappen om van moedeloos naar moeiteloos te gaan.

Het Enneagram is een eeuwenoud psychologisch systeem waarin negen persoonlijkheidstypen worden be-schreven aan de hand van hun eigen karakteristieken. In dit boek komen deze typen aan het woord over hun leven, werk en uitdagingen.

De bewustzijnsoefeningen maken dit uiterst praktische boek tot een waardevol kompas in je ont-wikkelingsproces. Je krijgt concrete handvatten en praktische tips om aan de slag te gaan met jezelf in relatie tot je collega’s en medewerkers.

Met dit boek heb je de touwtjes in handen om prettiger en effectiever te leven en werken en weet je steeds beter wie je bent en wat je echt wilt.

OVER DE AUTEURS:
Het onbewuste bewustmaken en trans-formatie in gang zetten, dat is in de kern
waar Rita zich vanuit Eclectica mee bezighoudt. Zij werkt al vele jaren met het Enneagram en NLP als trainer en managementcoach. De basis van haar aanpak is de voice dialogue methode in combinatie met EFT: zonder omwegen naar de kern. ‘Vanuit vrijheid doen wat ik leuk vind en waar ik goed in ben: teruggeven’ (in de zin van onbewuste ervaringen en overtuigingen die pro-blemen of belemmeringen veroorzaken bewustmaken en aan mensen teruggeven zodat zij tot een oplossing komen). Soms een tikje tegendraads en confronterend, maar altijd vanuit de beste intentie voor haar cliënt.

Hessel is mentor en coach voor moeiteloze managers en hun teams. Hij is het gezicht van De Moeiteloze Manager. Het is zijn missie om de mooiste baan van de wereld voor iedere leidinggevende moeiteloos te laten zijn. Moeiteloos voor hem- of haarzelf, moeiteloos voor het team en alle teamleden én met een waardevolle bij-drage voor de organisatie. Het Enneagram is een van zijn favoriete instrumenten in de begeleiding van teams en professionals. In zijn programma’s leer je dat succes niet per se een kwestie is van keihard werken, maar van de juiste mindset, en de goede slimme dingen doen.

Over de auteur

Rita Capitein (Auteur)

Hessel Frings (Auteur)

Specificaties

Auteur(s) Rita Capitein, Hessel Frings
ISBN 9789493222571
Uitvoering Paperback
Uitgeverij Expertboek
Gewicht 342 gr
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 21-06-2021
Afmeting 212 x 151 x 18 mm