• Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
23,99

De urban monnik

Oosterse wijsheid en moderne hacks om de tijd te stoppen en succes, geluk en rust te vinden

9789000352586
Gratis verzending
EUR 23.99 9789000352586 23,99
  • Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Samenvatting

We racen door het leven. Proberen niets te missen en aan alles toe te komen. Het gevolg is dat we slechter slapen, worstelen met voeding, geld en tijd. Ondanks alle inspanning hebben we het gevoel hebben tekort te schieten en raken daardoor nog meer gestrest. En dat is niet op te lossen door een paar weken vakantie. Maar wees gerust, je hoeft voor een gebalanceerd leven ook niet je spullen weg te doen en te verhuizen naar de Himalaya. Er is een middenweg.


Pedram Shojai, arts en voormalig taoïstisch monnik combineert lessen van Zenmeesters met moderne realiteit. Is het echt nodig bij het ontwaken je e-mail te checken? Zijn de dingen die je echt belangrijk vindt ook de dingen die in je agenda staan? En waarom ben je áltijd moe? In De urban monnik staan herkenbare verhalen, simpele oefeningen, meditaties, online instructievideo’s en recepten voor rust, tijd en energie. Gewoon in je eigen woonplaats.


 


Het boek is positief ontvangen:


‘Dit boek integreert eeuwenoude wijsheid uit het taoïsme en modern breinonderzoek, en biedt een praktische manier waarmee je je op dit moment beter kunt voelen. Grappig, direct en eerlijk, Pedram Shojai voelt als een betrouwbare vriend en leraar die je een pakket aanreikt met handige middelen.’ Rick Hanson, auteur van Boeddha’s brein en Eén ding tegelijk


‘Weten dat meditatie goed voor ons is, is niet genoeg. We moeten het dagelijks doen willen we er profijt van hebben. De urban monnik is een juweeltje. Het bevat veel praktische lifestylehacks die je helpen gelukkiger en gezonder te worden.’ Daniel G. Amen, auteur van Verander uw brein verbeter uw leven 


‘Als iemand heeft uitgevogeld hoe je rust kunt vinden in een hectisch, modern leven is hij het.’ Yahoo News


 


Over de auteur


Pedram Shojai is de oprichter van de populaire welzijnswebsite Well.org en presentator van The Health Bridge podcast. Hij is meester in Qi Gong en arts in de oosterse geneeskunde. Pedram woont in Irvine, California.

. Kijk op de website van Pedram Shojai voor meer informatie. 

Over de auteur

Pedram Shojai (Auteur)

Specificaties

Auteur(s) Pedram Shojai
ISBN 9789000352586
Uitvoering Paperback
Uitgeverij Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Gewicht 520 gr
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 05-10-2016
Afmeting 231 x 151 x 28 mm
Aantal bladzijdes 336