• Op werkdagen vóór 18:00 uur besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending boven €20,-

Feedback challenge

4.5 1 5
 • Daagt je uit om vijftien dagen lang om feedback te vragen
 • Voor iedereen die zichzelf écht wil leren kennen en wil ontwikkelen
 • Unieke invalshoek door actief om feedback te vragen
14,95
 • Vóór 18:00 besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending boven €20,-

Samenvatting

Weet jij wat je sterke punten zijn? Wat anderen in jou waarderen? Weet je ook welke tips ze voor je hebben om nog beter te worden? Om te kunnen excelleren en de allerbeste versie van jezelf te worden? Daar kom je maar op één manier achter: door feedback te vragen! Feedback is immers de meest effectieve manier om te groeien, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak.

Durf te vragen
Maar dat moet je wel durven! Om feedback vragen kan eng en confronterend zijn, want natuurlijk hoor je soms dingen die je liever niet gehoord had. Maar het is ook een heel persoonlijke en praktische manier om jezelf beter te leren kennen, en gewapend met die kennis stappen te zetten om je verder te ontwikkelen. En dat is het eventuele ongemak zonder meer waard.

Challenge

Tijdens de Feedback Challenge ga je vijftien dagen lang feedback vragen aan je collega’s, je leidinggevende en jezelf. Je krijgt inzicht in hoe je overkomt, mag mooie complimenten in ontvangst nemen en werkt concreet aan je ontwikkelpunten. Lekker praktisch dus. En helemaal op jou gericht.
 

Video

Over de auteur

Axelle de Roy

Axelle de Roy is cultuurwetenschapper, en sinds 2000 werkzaam als trainer/coach. 
Bekijk alles van Axelle de Roy

Reviews

Schrijf zelf een review
4 1 5

Opsteker

|
Het is een een leerzame cursus waarin je leert met feedback om te gaan, dus te geven en nemen. Het zet je aan het denken hoe jij zowel zakelijk als privé in het leven staat. Als positief onderdeel vind ik dat je door deze challenge dichter naar elkaar groeit als collega's op de werkvloer.
5 1 5

Binnen enkele dagen een heuse olievlek...

|
Een team van twaalf medewerkers ging de uitdaging aan. Overal waar ik kwam zag ik het boek liggen en mensen waren er heel actief mee aan de slag. In iedere pauze was het onderwerp van gesprek, wie niet in deze eerste groep zat, werd enthousiast en wilde mee doen.
Het bracht onze afdeling een heuse olievlek van medewerkers die zich openstelden voor de feedback van de collega, maar ook zelf de stoute schoenen aan durfden te doen en met hun feedback op pad gingen.
Een blijvende verandering, nu ook na 3 maanden zie je nog steeds het effect. Binnenkort starten de volgende teams!

Tip: gebruik ook de feedbackkaarten bij het boek, dat maakt het nog leuker en effectiever!...
Lees meer
4 1 5

Erg inspirerend en uitdagend!

|
Erg leuke uitdaging! Leren om positieve feedback te vragen aan anderen en het spontaan geven van complimentjes is erg spannend maar ontzettend leuk! Je komt op verassende inzichten en het versterkte mijn zelfvertrouwen.
De training die Axelle ons kwam geven hebben ons als team enthousiast gemaakt. De feedbackkaartjes en de teamvragen vond ik erg leuk! Vernieuwend en uitdagend, leuk om eens een ander licht erop te laten schijnen.
Een volgende keer mag er iets meer aandacht besteed wordt aan kritische feedback; wat kan je nog leren of waar vind de ander dat je nog in kan groeien. Tijdens de training hebben we hier een klein beginnetje mee gemaakt en dit smaakte naar meer!
De voorbeelden in het boek waren heel fijn. Het gaf me een richting aan welke kant op te denken.
Axelle verteld iets over haarzelf, ze durft kwetsbaar te zijn. Mooi! Je leert kennis maken met de persoon achter het boek.

...
Lees meer
5 1 5

speels en positief aan feedback werken

|
Als trainer/coach is het werken met de feedbackchallenge een feestje. Waar eerder nog wel eens werd gezucht als we met feedback geven en ontvangen aan de slag gingen merk ik nu dat de opdrachten uitnodigen om bijvoorbeeld in een team met elkaar in gesprek te gaan. Deelnemers hebben houvast aan de opdrachten en de mooie vormgeving van het boekje en de opdrachten helpt ook mee in de positieve beleving van feedback.

Lenneke Koole, LKCT, Training en Coaching...
Lees meer
5 1 5

Gaat erin als koek

|
Ik ben een persoon die niet graag leest, echter alles wat ik tot nu toe heb gelezen ging erin als koek. Compliment aan de schrijver.
4 1 5

Heel toegankelijk en bruikbaar

|
Een makkelijk leesbaar en inspirerend boek over Feedback, dat heel toepasbaar is in trainingen en bij workshops. Een aanrader!
4 1 5

Inspirerend

|
“Duidelijk en helder omschreven, handzaam en leuke anekdotes. Er staan tips in die ik zeker ga gebruiken vooral dag 9 'Luister naar het kind in je.....”
4 1 5

Vrouwelijk Leiderschap

|
Het boek is onderdeel van de business classes van Donna di oggi. 'Vrouwelijk Leiderschap' zijn intensieve trainingen voor vrouwelijke professionals die méér willen. Meer voor zichzelf én meer voor hun carrière. Dit boek past perfect in onze trainingen. De cursisten zijn heel enthousiast.
5 1 5

Keigoed boek!

|
Speels, realistisch, afwisselend en daardoor uitnodigend voor deelnemers om ermee aan de slag te gaan!
5 1 5

Originele invalshoek

|
Zeker een aanrader dit boek. Het is behapbaar, kort van stof maar toch heel informatief. Ook al denk je genoeg te hebben gelezen over dit onderwerp laat het je toch weer een nieuwe kant zien. De insteek hoe om te gaan met positieve feedback was voor mij iets nieuws en het boek laat zien dat je daar misschien nog meer mee kan en van leert als opbouwende/kritieke feedback. De challenge raad ik iedereen aan om te doen op de werkvloek....
Lees meer
3 1 5

Een pareltje als je voldoende zelfdiscipline aan de dag kunt leggen

|
Feedback Challenge, versterk jezelf in 15 dagen is een leuk en handzaam boek voor een heel schappelijke prijs. Als je voldoende zelfdiscipline aan de dag leggen kunt en 'je er echt voor gaan wilt', dan is het zelfs een pareltje op je weg naar zelfontwikkeling!

Hoewel ik vol lof ben over de frisse, persoonlijke en motiverende opzet, heb ik ook enkele puntjes van kritiek.
Het eerste puntje is wel het feit dat begrippen als 'feedback' en 'ontwikkelpunt' niet adequaat geïntroduceerd en expliciet verklaard worden, waardoor het niet evident is dat het voor iedereen dezelfde vlag is, die de lading dekken moet. M.i. is een adequate evaluatie van het proces daardoor niet mogelijk: heb je bereikt wat je bereiken wilde?
Op de tweede plaats valt de auteur enigszins met de deur in huis: de vragen op de kaftomslag hangen enigszins in de lucht, doordat ze niet in een kader geplaatst zijn. Daardoor komt ook de rest van de tekst wat opsommerig over!
Allengs wordt het e.e.a. wel duidelijk, want De Roy weet de persoonlijke noot te spelen en illustreert -met korte tekstjes- heel duidelijk wat ze bedoelt. De lezer krijgt het gevoel met de auteur hand in hand het ontwikkelproces te doorlopen. Sterk!
De lezer die er zich 'in 15 dagen' vanaf maken wil, komt van een koude kermis thuis: De Roy maakt wel duidelijk dat je voor een weloverwogen aanpak en een bewuste en serieuze uitwerking wel 2 à 3 maanden (meer dan 4 x 15 dagen) nodig hebt.
Feedback Challenge lijkt een simpel boekje, maar de impact ervan blijkt van eminent belang te zijn voor een optimale, zelfontwikkeling. Het stelt hoge eisen aan de persoon die zichzelf verbeteren wil: hij zal op de ingeslagen weg heel wat saboteurs tegenkomen, maar De Roy zorgt er in boekje wel
...
Lees meer
5 1 5

Aanrader!

|
Dit boek is met recht een 'uitdaging' te noemen. De schrijfster daagt je op een vriendelijke manier uit om met de opdrachten aan de gang te gaan en te experimenteren met feedback vragen en ontvangen. Het vraagt lef om veel te oefenen en maakt dat je je gaandeweg zekerder gaat voelen en je kwetsbaar durft op te stellen waardoor je meer over jezelf te weten komt. Dit boek is een aanrader!
5 1 5

Goed lesmateriaal voor studenten

|
Het boek is goed doordacht. Het bevat precies die informatie waarmee je direct aan de slag kunt gaan. Wat er staat dat doet ertoe! De teksten zijn prettig leesbaar en omdat het zowel interessante weetjes bevat als oefeningen, is het een fijn boek om als lesmateriaal te gebruiken voor de persoonlijke ontwikkeling van studenten.
In combinatie met het spel 'Feedbackkaarten' is het een aanrader voor iedereen die te maken heeft met feedback.


...
Lees meer
5 1 5

Deze Challenge is cadeau aan jezelf!

|
Dit zeer uitnodigende, goed opgebouwde boek is dé kans om op een stapsgewijze, heldere en heel toegankelijke manier te werken aan het proces van feedback vragen en geven.
Er staan concrete opdrachten in, met daarnaast duidelijke voorbeelden en tips.
De schrijfster begrijpt heel goed wat de valkuilen kunnen zijn bij het doorlopen van deze "Challenge" en helpt je er in dit boek op een prettige manier doorheen.
Door deze “Challenge” ga ik nu veel bewuster om met zowel complimenten, als ook met adviezen en tips, die ik krijg. Ik heb een beter beeld gekregen van hoe anderen mij zien en ik weet zeker dat dit mij kan helpen in mijn verdere ontwikkeling. Echt een cadeau!
...
Lees meer

Specificaties

 • Auteur(s)Axelle de Roy
 • ISBN9789462720619
 • UitvoeringPaperback
 • Gewicht209 gr
 • TaalNederlands
 • Verschijningsdatum18-05-2015
 • Afmetingen211 mm x 142 mm x 9 mm
 • UitgeverijUitgeverij Thema
Copyright 2019 - Sitemap - Cookie instellingen
Wil jij iedere maand geïnspireerd worden?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief 'voer voor verdieping' en ontvang iedere maand blogs, tips over nieuwe producten, informatie over relevante workshops of interessante aanbiedingen.

Ja, insipireer mij