Maak je comeback

Vind jezelf opnieuw uit na een tegenslag

9789492528346
Gratis verzending
EUR 20.00 9789492528346 20,-
  • Levertijd 2-3 werkdagen
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Waar gaat het over?

Voel je je uitgerangeerd? Ben je ontslagen of ga je scheiden? Is er een dierbaar persoon overleden of is je bedrijf failliet gegaan? Lijd je onder de gevolgen van een ongeluk? Is het heilige vuur verdwenen en vind je geen voldoening meer in je werk? Grijp nu je kans! Dit is hét moment om jezelf opnieuw uit te vinden.

Je hebt misschien geen controle over de tegenslag die jou is overkomen, maar jij bent wél degene die bepaalt hoe je ermee omgaat. Doe dat dan ook, zegt personal coach Benno Diederiks in Maak je comeback. Durf, neem risico?s, maak keuzes, maak fouten, focus, volhard in wat je doet en schrijf je eigen scenario?s. Want er is maar één regisseur van je eigen leven ? en dat ben jij.

Maak je comeback geeft je alle tools om tegenslag om te zetten in nieuwe kansen. In acht heldere stappen vind jezelf opnieuw uit. Je ontwikkelt de veerkracht om met hervonden moed en vitaliteit weer aan de slag te gaan met het werken aan je passie.

Het persoonlijke verhaal van voormalig topkeeper Hans van Breukelen loopt als een rode draad door dit boek. Hans vertelt openhartig en gedetailleerd hoe hij met behulp van de comebackmethode de persoonlijke en professionele tegenslagen in zijn leven heeft overwonnen.

De opbrengsten van dit boek worden geschonken aan Stichting Overleven met alvleesklierkanker. www.supportcasper.nl

Over de auteur

Hans van Breukelen (Auteur)

Hans van Breukelen was keeper bij FC Utrecht, PSV en het Nederlands elftal.
Bekijk alles van Hans van Breukelen

Benno Diederiks (Auteur)

Benno Diederiks is master executive coach en expert op het gebied van talentontwikkeling, coaching, HR en zelfmanagement.
Bekijk alles van Benno Diederiks

Specificaties

Auteur(s) Hans van Breukelen, Benno Diederiks
ISBN 9789492528346
Uitvoering Paperback
Uitgeverij Vrije Uitgevers, De
Gewicht 442 gr
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 20-11-2018
Afmeting 236 x 162 x 22 mm
Aantal bladzijdes 384