• Nu besteld, dinsdag in huis
32,50

Natuur werkt!

- inspiratie en werkvormen voor de ontwikkeling van mensen en organisaties

9789081112536
Judith Zadoks (Auteur), Tini van de Wetering (Auteur)
Onderwerp: Trainen & Coachen
Gratis verzending
EUR 32.50 9789081112536 32,50
  • Nu besteld, dinsdag in huis
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Samenvatting

Natuur werkt! Inspiratie en werkvormen voor de ontwikkeling van mensen en organisaties.


De natuur biedt een prachtige spiegel voor mensen en organisaties als het gaat om kracht, groei, overleving, samenwerking, rust, schoonheid en creativiteit . Contact met de natuur zorgt bovendien voor contact met je eigen natuur, levenskracht en stroming , met als effect meer vitaliteit, creativiteit en effectiviteit.

 

Natuur werkt! slaat een brug tussen ervaringen in de natuur en ontwikkelingsprocessen van mensen en organisaties. Het is bedoeld voor coaches, trainers, managers, adviseurs en andere geïnteresseerden, die nieuwe invalshoeken zoeken in hun werk of leven en zich willen laten inspireren door de natuur. De auteurs verbinden natuur en werk in tal van verrassende voorbeelden en praktische toepassingen.

 

Deel 1 gaat in op zeven aansprekende thema's uit de natuur: kracht en beweging, samenwerking en verbinding, groei en bloei, natuurlijk leiderschap, rust en stilte, schoonheid, creativiteit. Deel 2 omvat ruim vijftig concrete werkvormen in en met de natuur om toe te passen in coaching of training, zowel individueel als met groepen.


Een bijzonder boek dat natuur en werk verbindt, nieuwe wegen inslaat, onverwachte invalshoeken bevat, aanzet tot denken en uitnodigt tot doen.
'NATUURLIJK!' zeggen we als iets te vanzelfsprekend is om het er verder nog over te hebben. De auteurs vinden in dit prachtige boek de juiste toon en wijzen ons op wat we 'natuurlijk' al weten. Heel uitnodigend, heel concreet, heel fris. Zet de eerste stap, de natuur doet de rest.

Igor Byttebier, auteur van 'Creativiteit Hoe? ZO!' en crew bij 'new shoes today'.

Over de auteur

Judith Zadoks (Auteur)


Tini van de Wetering (Auteur)


Specificaties

Auteur(s) Judith Zadoks, Tini van de Wetering
ISBN 9789081112536
Uitvoering Hardback
Uitgeverij Ronde Tafel, SU De
Gewicht 441 gr
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 17-10-2008
Afmeting 241 x 162 x 15 mm
Aantal bladzijdes 160