• Vóór 23.00 besteld, morgen in huis
19,95

Ondernemen met lef

Arko van Brakel, Colinda Buchner, Marielle de Bruijn
Inspiratiebron voor ondernemende managers.
Onderwerp: Inspiratie & Motivatie
  • Inspiratiebron voor ondernemende managers
  • Van bestseller auteur Arko van Brakel
  • Prachtig cadeauboek
19,95
  • Vóór 23.00 besteld, morgen in huis
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Samenvatting

Wie 'ondernemen' zegt, zegt 'Arko van Brakel'. Wie 'lef' zegt eigenlijk ook. Want lef is deze serial entrepreneur niet te ontzeggen. Als 25-jarige richtte hij Euronet op, het eerste bedrijf ter wereld dat internet in een doosje deed en via computerwinkels verkocht. Er volgden nog diverse andere bedrijven en twee boeken. In 2012 startte hij met o.a. Henk Jan Smits de Business X Factor, een strategische bootcamp voor organisaties. En hij wordt directeur van De Baak.

Arko is dus bij uitstek de man om hoofdredacteur te worden van het boek Ondernemen met LEF. Hij weet als geen ander wat ondernemers triggert. Wat hen bezig houdt, waar ze over willen lezen, wie ze interessant vinden, wat ze willen ervaren.

Ondernemen met LEF gaat niet alleen maar over werk. Dat is Arko te beperkt. Ondernemend zijn houdt niet op bij de deur van je kantoor. Het is een manier van leven. "Work hard, play hard, rest hard". Ondernemend ben je ook op vakantie, in de manier waarop je lesgeeft, je gasten ontvangt in je restaurant, de keuzes die je maakt in je loopbaan en de manier waarop je het Nederlands hockeyteam coacht.

Over de auteur

Arko van Brakel (Auteur)

Arko van Brakel is voor alles ondernemer. Hij startte acht bedrijven, waarvan de meeste een succes werden. Maar sommige ook niet. Hij schreef twee boeken waarvan de laatste, Iedereen ondernemer, genomineerd was voor het Managementboek van het jaar 2011. Sinds september 2012 is hij directeur van de Baak, instituut voor leiderschap, ondernemerschap en professionals.

Colinda Buchner (Redacteur)


Marielle de Bruijn (Redacteur)


Specificaties

Auteur(s) Arko van Brakel, Colinda Buchner, Marielle de Bruijn
ISBN 9789058715999
Uitvoering Hardback
Uitgeverij Uitgeverij Thema
Gewicht 569 gr
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 01-10-2012
Afmeting 228 x 225 x 14 mm
Aantal bladzijdes 128