Coachen op een lerende mindset

Hoe stimuleer je de lerende mindset van je deelnemers en coachees?

18012024

Alles verandert continu om ons heen. En met alle nieuwe inzichten, tools en uitdagingen zul je moeten blijven leren. En dat is soms niet eenvoudig. Hoe kun je mensen coachen op een lerende mindset zodat ze met plezier en vertrouwen zich kunnen blijven ontwikkelen door alle veranderingen heen?

Onderwerp: Trainen & Coachen
  • Korte maar intensieve workshops
  • Verdien 10 PE punten. (NOBTRA)
  • Geleid door experts
  • Ideaal te combineren met een druk schema!
EUR 180.00 18012024 180,-
  • 18-01-2024
  • 14:30 - 19:00

Samenvatting

In dit THEMA café ga je actief met elkaar experimenteren aan de hand van de de set Ontwikkel je Mindset  op het coachen op een Growht  Mindset. Zodat je beslagen ten ijs komt in gesprekken die gaan over persoonlijke ontwikkeling. Zowel in individuele gesprekken als coach, met een groep of hoe je de Growth Mindset kan activeren vanuit bijv. beleidsmatige rol wil introduceren in een organisatie. Kortom:  Doen. Doen. Doen. Vragen, vragen, vragen. Aan elkaar, aan jezelf en samen ontdekken wat wel werkt en wat niet.  

 

VOOR WIE?

Voor iedereen die regelmatig ontwikkeling bezig is van mensen vanuit een professionele context: Trainers, Coaches, docenten in het Hoger en Middelbaar Beroeps Onderwijs, Studie coaches, HR managers, L&D professionals, etc.

 

RESULTAAT?

Je gaat naar huis met een nieuw repertoire aan vragen en helpende inzichten vanuit de Growth Mindset van Carol Dweck en met genoeg oefening en feedback van de groep om je comfortabel te voelen in een gesprek over mindsets.

 

PRIJS

€180,- ex BTW

Incl. eten & drinken

 

OVER ESPÉRANCE BLAAUW

Espérance Blaauw werkt als TeamLead Cultuur en Gedrag bij PwC en is dagelijks bezig met het bouwen van een lerende organisatie. Ze kent als geen ander de uitdagingen die daarbij horen. Ze denkt en kijkt graag met je mee vanuit een coachend perspectief en vanuit een organisatieperspectief. Voordat ze bij PwC aan de slag ging, heeft ze voor de klas gestaan in het Middelbaar Beroepsonderwijs. Ze raadt deze workshop dan ook van harte aan voor docenten in het Middelbaar en Hoger (Beroeps) Onderwijs. Een lerende mindset heb je je hele leven profijt van.

 

WAAR?

Schouten en Nellissen Hoofdkantoor

Van Heemstraweg-West 5

5301 PA Zaltbommel

 

PARKEREN

Parkeren op het terrein is gratis!

 

EXTRA PE PUNTEN 

Wanneer je als trainer of coach één of meerdere Masterclasses via Uitgeverij THEMA volgt, dan krijg je daar een certificaat met je behaalde PE punten.

✓ Elke THEMA Masterclass is goed voor 10 PE punten.

✓ De Masterclasses van THEMA zijn door NOBTRA erkend als een goedgekeurde PE cursus en voldoet aan de gestelde criteria.

Over de spreker

Espérance Blaauw (Workshop leider)

Espérance Blaauw is een energieke creatieveling die organisaties en haar medewerkers helpt om zich te (blijven) ontwikkelen.
Bekijk alles van Espérance Blaauw

Specificaties

Spreker(s) Espérance Blaauw
Artikelnummer 18012024
Event datum 18-01-2024
Event tijd 14:30 - 19:00