• E-book, direct leverbaar
9,99

Bij twijfel doen (E-book)

de waarde van twijfel bij kleine en grote beslissingen

9789047007913
Marc van Eck (Auteur)
E-book
EUR 9.99 9789047007913 9,99
  • E-book, direct leverbaar
  • Klanten geven THEMA een 9.3/10

Samenvatting

‘Bij twijfel niet inhalen.’ Het lijkt een mooi motto dat uitstekend past bij onze voorzichtige levensstijl, maar de grote vraag is: brengt het je wel verder? We zijn immers geneigd vooral te zoeken naar argumenten om iets níét te doen.
Marc van Eck laat je anders naar twijfel kijken en helpt je in het diepe te springen en kansen te benutten. In een persoonlijke stijl en aan de hand van praktische voorbeelden laat hij zien dat twijfel een gezonde bron van vooruitgang is. Twijfel raakt namelijk aan je echte ambities en dromen.
Van Eck legt uit hoe je twijfel de ruimte kan geven, en ermee kunt werken zonder roekeloos te worden of risico’s te negeren. Daarmee is dit boek geschikt voor iedereen met kleine of grote ambities, voor doeners en denkers – eigenlijk voor iedereen die iets wil ondernemen, maar nu nog wikt en weegt.

Over de auteur

Marc van Eck (Auteur)

Marc van Eck RM is partner van strategisch marketingadviesbureau Business Openers en een van Europa's topsprekers op het gebied van Internal Branding. Hij is tevens voorzitter van NIMA Groepering Internal Branding en initiatiefnemer van het innovatieve en duurzame espressomerk Medellín Secret. Van Eck is register marketeer.

Specificaties

Auteur(s) Marc van Eck
ISBN 9789047007913
Uitvoering Ebook
Uitgeverij Atlas Contact, Uitgeverij
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 02-04-2015
Aantal bladzijdes 90