• E-book, direct leverbaar
7,99

Buddhist boot camp (E-book)

9789025903411
Gebruik de lessen uit het boeddhisme om niet alleen mentaal, maar ook fysiek helemaal fit te worden.
E-book
EUR 7.99 9789025903411 7,99
  • E-book, direct leverbaar
  • Klanten geven THEMA een 9.3/10

Samenvatting

In het boeddhisme gaat het om trainen van de geest, in een bootcamp om een intensieve fysieke training voor mensen met weinig tijd. 'Buddhist Boot Camp' combineert elementen van beide. Het gaat over relaties, emoties, carrière en andere thema s uit het dagelijks leven. De hoofdstukjes kunnen in willekeurige volgorde gelezen worden.
Timber Hawkeye beschrijft technieken om met meer aandacht te leven. Iedereen kan ze toepassen, want je hoeft geen boeddhist te zijn om gemotiveerd te worden door Boeddha s leer. Los van religie, ras of volk, kleur, geslacht, seksuele voorkeur, leeftijd, talent, flexibiliteit of kwetsbaarheid als je goed doet voel je je goed, en als je slecht doet voel je je slecht.
Boeddhisme draait niet alleen om meditatie, maar ook om je mouwen oprollen en iets van het lijden in de wereld verzachten. Ben je bereid voor de vrede te vechten in het leger van de liefde? Welkom bij 'Buddhist Boot Camp'!
Timber Hawkeye wil wakker schudden, verlichten, verrijken en inspireren om in harmonie te leven met de wereld in ons en buiten ons; dit alles zonder enig sektarisme. www.buddhistbootcamp.com

Over de auteur

Timber Hawkeye (Auteur)

Specificaties

Auteur(s) Timber Hawkeye, Abhinabha Tangerman
ISBN 9789025903411
Uitvoering Ebook
Uitgeverij VBK Media
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 25-11-2013
Aantal bladzijdes 153