• Momenteel niet leverbaar
9,99

Creëer wind mee (E-book)

profiteren van de natuurwetten van leiderschap

9789047064480
Jan Kuipers (Auteur)
Onderwerp: Leiderschap
E-book
EUR 9.99 9789047064480 9,99
  • Momenteel niet leverbaar
  • Klanten geven THEMA een 9.3/10

Samenvatting

Zelf wind mee creëren? Dat kan! Hoe? Heel eenvoudig: door mee te werken met de natuur. Om precies te zijn door gebruik te maken van de natuurwetten. Natuurwetten zijn universele wetten die overal ter wereld gelden, in alle situaties en voor iedereen. Bijvoorbeeld: Communicatie begint met luisteren, of: Mentale schepping gaat vooraf aan fysieke schepping.

In alles wat je doet maak je, bewust of onbewust, de keuze om de wetten voor of tegen je te laten werken. Hoe beter je de werking van die wetten begrijpt, hoe makkelijker je ze in je voordeel kunt laten werken. En hoe meer wind mee je dus hebt. Jan Kuipers vertelt je hoe dat werkt. Dit boek bestaat uit vier delen. Elk deel beschrijft hoe je op een bepaald terrein de natuurwetten kunt gebruiken. Het eerste deel gaat over inspiratie, het tweede over het realiseren van resultaten, het derde over samenwerking en het vierde over leidinggeven. De vier delen samen stellen je in staat wind mee te creëren op alle terreinen van het leven en in iedere situatie.

Jan Kuipers is oprichter en directeur van FranklinCovey Benelux. Hij is inmiddels meer dan twintig jaar werkzaam als trainer. Zeven jaar geleden begon hij met FranklinCovey Nederland. Hier werken inmiddels dertig adviseurs en trainers. Hij is een veelgevraagd spreker op congressen en seminars.
'

Over de auteur

Jan Kuipers (Auteur)


Specificaties

Auteur(s) Jan Kuipers
ISBN 9789047064480
Uitvoering Ebook
Uitgeverij Atlas Contact, Uitgeverij
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 19-07-2010
Aantal bladzijdes 159