• E-book, direct leverbaar
9,99

En...actie! (E-book)

9789058714589
Joost Kadijk (Auteur), Cyriel Kortleven (Auteur)
Een must voor elke trainer en groepsleider.
Onderwerp: Persoonlijke ontwikkeling, Trainen & Coachen
  • Een kans om innovatie en ingenieuze ideeën te bedenken
  • Een must voor elke trainer en groepsleider
E-book
EUR 9.99 9789058714589 9,99
  • E-book, direct leverbaar
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Samenvatting

In de douche, terwijl je aan het joggen bent, net voordat je in slaap valt … Waar krijg jij je beste ideeën? Creatieve oplossingen komen meestal vanzelf wel bovendwarrelen als je maar tijd en geduld genoeg hebt. Maar als je die tijd en dat geduld nou eens niet hebt? Wat dan? Dan is het belangrijk op het goede moment de juiste voorwaarden te scheppen voor een creatief proces. Maar hoe doe je dat? En hoe stimuleer je anderen om het beste uit hun creatieve zelf te halen?

Katalysator

De oplossing is nu beschikbaar, want En … Actie! is een boekje vol met katalysatoren en triggers waarmee je iedereen die dat wil (ook die stille willy en dat muurbloempje), een kans kunt geven om innovatieve en ingenieuze oplossingen te verzinnen voor ingewikkelde problemen.

Gecombineerde technieken

De auteurs hebben technieken uit het improvisatietheater gecombineerd met de drie fasen uit het creatief proces. En uit die cocktail is een verrassende, bruisende en prikkelende nieuwe aanpak ontstaan voor het begeleiden van brainstormsessies en andere creatieve processen. Alle oefeningen zijn in de praktijk getest en klaar voor gebruik voor elke trainer, groepsleider en docent.
En … Actie! is het eerste Nederlandstalige boek over creatieve (groeps)processen begeleiden en stimuleren, en hoort gewoon thuis in de professionele trainersboekenkast.
 

Over de auteur

Joost Kadijk (Auteur)

Cyriel Kortleven en Joost Kadijk zijn crewmembers van new shoes today, een groeiend netwerk van zielsverwante professionals die mensen en organisaties stimuleren en ondersteunen op vlak van creatie, innovatie en verandering. Joost Kadijk begeleidt verandertrajecten en stimuleert ondernemerschap en het improviserend vermogen in organisaties. Daarnaast staat hij geregeld op het podium als dagvoorzitter

Cyriel Kortleven (Auteur)

Cyriel Kortleven Joost Kadijk zijn crewmembers van new shoes today, een groeiend netwerk van zielsverwante professionals die mensen en organisaties stimuleren en ondersteunen op vlak van creatie, innovatie en verandering. Cyriel verzorgt (internationale) workshops over creativiteit & 'belevingstijd'.

Specificaties

Auteur(s) Joost Kadijk, Cyriel Kortleven
ISBN 9789058714589
Uitvoering Ebook
Uitgeverij Uitgeverij Thema
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 17-01-2011
Aantal bladzijdes 128