• E-book, direct leverbaar
12,99

Mensen maken projecten (E-book)

Praktisch boek over de menselijke kant van projectmanagement.
Onderwerp: Teams & Samenwerken
  • Praktisch boek over de menselijke kant van projectmanagement
  • Leer hoe jij als mens de belangrijkste succesfactor van je project wordt
E-book
12,99
  • E-book, direct leverbaar
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Samenvatting

Natuurlijk: systemen, planningen en technieken zijn onmisbaar om effectief projectmatig te werken. Toch speelt één onmisbare factor uiteindelijk de belangrijkste rol in projectmanagement: de mens. En dan niet als human resource, maar als human being.

De rol van de projectleider

Vooral de manier waarop je je als projectleider gedraagt, bepaalt of een project slaagt of niet. Daarbij kun je invloed uitoefenen op een aantal factoren. De manier waarop je bijvoorbeeld omgaat met de cultuur van de organisatie, of hoe je weerstand om weet te buigen en veranderingen in goede banen leidt. Maar ook hoe je samenwerkt met je opdrachtgever, klanten en projectmedewerkers. In Mensen maken projecten leer je hoe jij als mens de doorslaggevende succesfactor van een project wordt.

In Mensen maken projecten gaat de auteur in op alle belangrijke menselijke aspecten van projectmanagement. Het waarom van projectmatig werken, het nut van spelregels, invloed zonder macht, conflicthantering, organisatiecultuur, teamrollen, niets ontbreekt. Daarom is Mensen maken projecten hét boek over de menselijke factor in projectmanagement.

Over de auteur

Nicole Bremer-Ammann (Auteur)

Nicole Bremer-Ammann heeft van oorsprong een medische achtergrond en werkte vervolgens ruim 20 jaar in verschillende functies in het internationale bedrijfsleven. Bijna 10 jaar was zij tevens verbonden aan Schouten & Nelissen waar zij als trainer, (executive) coach en management adviseur heeft gewerkt.

Sinds oktober 2007 werkt zij zelfstandig onder de naam Nicam Consultancy. Zij adviseert en coacht mensen en organisaties o.a. bij thema's zoals leiderschap, management development, organisatie-, culturele en strategische vraagstukken. Nicole woont en werkt vanuit Spanje.
Bekijk alles van Nicole Bremer-Ammann

Specificaties

Auteur(s) Nicole Bremer-Ammann, Wim Hoogerdijk
ISBN 9789058715081
Uitvoering Ebook
Uitgeverij Uitgeverij Thema
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 10-06-2011
Aantal bladzijdes 182