• E-book, direct leverbaar
12,99

Waarom? Daarom! (E-book)

9789058718037
Johannes de Geus (Auteur), Jolanda Bouman (Auteur)
30 tips over argumenteren in de praktijk.
Onderwerp: Communicatie & Presentatie
  • 30 tips over argumenteren in de praktijk
  • Praktisch, toegankelijk en aansprekend
  • Ook geschikt voor scholieren
E-book
EUR 12.99 9789058718037 12,99
  • E-book, direct leverbaar
  • Klanten geven THEMA een 9.1/10

Samenvatting

Veel mensen vinden het lastig om een discussie naar hun hand te zetten. Ze willen misschien te graag winnen en vergeten te luisteren. Of ze luisteren wel, maar het lukt ze niet de ander te overtuigen. Goed argumenteren is een kunst, maar gelukkig wel eentje die je kunt leren.

De dertig tips in Waarom? Daarom! laten zien hoe argumenteren werkt, waar je je argumenten vandaan haalt, welke spelregels er gelden en hoe je weerbarstige tegenstanders van repliek kunt dienen. Het boek is ontstaan uit de training ‘Invloed uitoefenen door overtuigen’ en die praktische achtergrond is op elke bladzijde merkbaar.

Aan de hand van eenvoudige en direct aansprekende voorbeelden geeft dit boek je gaandeweg steeds meer inzicht in de logische en psychologische factoren die een rol spelen bij het aansturen en overhalen van mensen, en het overwinnen van hun eventuele weerstand.

Kortom, een uitermate praktisch boek voor iedereen die te maken heeft met invloed, of het nu gaat om leidinggeven op het werk of discussies thuis, debatten of onderhandelingen, het aangenomen krijgen van een voorstel of het overtuigen van een collega.

Over de auteur

Johannes de Geus (Auteur)

Johannes de Geus is neerlandicus en werkt als adviseur en trainer bij Schouten & Nelissen. Hij ontwikkelt leerprogramma's en trainingen op alle gebieden van gedragsverandering en communicatie.

Jolanda Bouman (Auteur)

Jolanda Bouman is een energieke duizendpoot met twee bedrijven: tekstbureau Berend & Bouman en coachingspraktijk Castanea Coaching, daarnaast werkt zij als burn-outcoach bij Burn Inn.
Bekijk alles van Jolanda Bouman

Specificaties

Auteur(s) Johannes de Geus, Jolanda Bouman
ISBN 9789058718037
Uitvoering Ebook
Uitgeverij Uitgeverij Thema
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 15-08-2013
Aantal bladzijdes 127

Anderen bekeken ook

Waarom daarom
Johannes de Geus, Jolanda Bouman
26,95
Waarom daarom
Johannes de Geus, Jolanda Bouman
26,95