Uitgeverij Thema
Volg ons Thema twitter Thema facebook Thema youtube Thema linkedin
Uitgeverij Thema Thema winkelwagen0
Waaiers
En nu ik

En nu ik

Merijne Bloem Type: Waaier
ISBN: 9789058716965
Uitgeverij: Uitgeverij Thema
Auteur: Merijne Bloem
Aantal pagina's: 18

Bekijk inkijkexemplaar
14,95 Voor 18:00 besteld, morgen in huis BestellenEn nu ik Bestellen En nu ik Bestellen Plaats op verlanglijst
En nu ik waardering En nu ik waardering En nu ik waardering En nu ik waardering En nu ik waardering (1 stemmen) Bekijk alle recensies
Zelf beoordelen » Recensie En nu ik
  • Samenvatting
  • Over de auteur
  • Lezersrecensies (1)
  • Assertiviteit in een notendop
  • Vernieuwde en uitgebreide heruitgave van een van de eerste waaiers van Thema
Assertiviteit is iets van alledag. Hoe kom ik op voor mezelf? Hoe kan ik duidelijk mijn grenzen aangeven? Hoe spreek ik een ander aan op zijn gedrag? Hoe zorg ik dat ik beter uit de verf kom? Dat niet iedereen dat in de vingers heeft, blijkt wel uit de enorme belangstelling die er is voor assertiviteitstrainingen. En de stapels boeken en artikelen die over dit onderwerp worden geschreven.

Assertiviteit
De waaier En nu ik is een minicursus assertiviteit voor mensen die zichzelf meer op de voorgrond willen zetten, zonder daarbij de ander uit het oog te verliezen. De waaier bestaat uit checklists waarin je kunt lezen hoe het zit met je rechten, wat je tegen negatieve gedachten kunt doen, hoe je omgaat met kritiek en complimenten leert ontvangen. Verder komt het aanpakken van blokkades aan de orde en hoe je spanning kunt verminderen.

Assertief zijn levert heel veel op. Je komt voor je eigen belangen op en houdt de relatie met de ander in tact. Je beweegt je vrijer, geniet meer, en bereikt veel vaker wat je wilt. Dat wil jij toch ook?
Toegankelijke boeken voor je ontwikkeling