• Op werkdagen vr 18:00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven 20,-

Bestel nu direct je ticket Hou mij op de hoogte

Minder stress, meer rust en energie? Ja graag! Grip krijgen op je stress? Nog beter! Tijdens het event Grip op stress in één dag ontdek jij waar jouw lek zit. Nog belangrijker: weet je waar je actief mee aan de slag kan gaan om dat lek te dichten. En waarschijnlijk nog veel méér.

Ons doel is dat jij aan het einde van de dag naar huis gaat met voldoende inspiratie en energie om grip op je stress te krijgen. 
Op donderdag 15 november bundelen New Heroes en Uitgeverij THEMA hun krachten en organiseren wij voor het eerst de Grip op stress in één dag. De dag waarop jij concreet in beeld krijgt hoe jouw werkdruk en stress te verlagen. Én waarbij je handvatten krijgt om je passie en werkplezier te herpakken.
Ons doel is dat jij aan het einde van de dag naar huis gaat met voldoende inspiratie en energie om grip op je stress te krijgen.
Programma Sprekers Niemand minder dan Ruud de Wild, Annemiek Tigchelaar en Ferry Zandvliet delen hun ervaring en kennis.
Ruud de Wild
Wie kent hem niet? Ruud de Wild is bekend als radio-dj, kunstenaar en presentator. Op deze dag vertelt hij met aanstekelijk enthousiasme over zijn leven dat volgens hem 'een aaneenschakeling van burn-outs is'
Annemiek Tigchelaar
“De belangrijkste persoon die iets aan jouw stress en werkdruk kan doen, dat ben jijzelf!” Annemiek Tigchelaar is succesvol werkdrukverlager, auteur van o.a. het boek ‘Grip op je stress’ én expert op het gebied van stress.
In minder dan een uur geeft ze antwoord op de vraag: wat is (werk)stress en wat kun jij eraan doen? Annemiek zet je op scherp en houd je die o zo confronterende spiegel voor. Durf jij het aan?
Ferry Zandvliet
In november 2015 verandert alles als Ferry Zandvliet samen met vrienden een optreden van de Amerikaanse band Eagles of Death Metal bijwoont in de Parijse concertzaal Bataclan. 89 mensenlevens vallen ten prooi aan de aanslag van drie IS-terroristen, maar Ferry is een van de gelukkigen die de aanslag overleven. Op 15 november deelt Ferry zijn oprechte, aangrijpende verhaal met jou en laat inzien dat een heftige impact in een mensenleven ook mooie dingen kan brengen.
Workshops
Daarnaast zijn er verschillende break-out-sessies waaraan je kan deelnemen. Meer informatie hierover volgt.
Opgeladen naar huis
Met de nodige inspiratie, motivatie en energie laten we je gaan en natuurlijk niet zonder voldoende materiaal om ook na deze dag grip te houden. Zo ontvang je:
van THEMA
  • Grip op je stress (boek t.w.v. € 19,95),
  • Grote Inspiratie Doeboek (t.w.v. € 24,95)
  • Enjoy your life, Fuck the stress (t.w.v. € 17,95)
     
van New Heroes
een jaarabonnement (t.w.v. € 119,95) zodat je elk gewenste online-training kan volgen, waaronder:
  • Eerste Hulp bij Stress
  • Mindfulness
  • Focus
Dus: heb je genoeg van achter de feiten aan lopen? Wil je nu wel eens weten hoe je een beter werk-privé balans krijgt? Wil je ontdekken wat je energievreters en juist je energiegevers zijn? Wil je aan de slag met je echte passie, maar heb je nog geen idee hoe?
Bestel nu met vroegboekkorting
Blokkeer deze dag in je agenda en reserveer jouw plek alvast. Door nu een stoel te reserveren maak je bovendien gebruik van de vroegboekkorting.
Een ticket kost dan € 295,- in plaats van € 345,-. 
Zorg dat je erbij bent deze eerste editie en pak de kans om Grip te krijgen op stress!
Na je reservering ontvang je een bevestiging en houden we je op de hoogte over het programma.
Bestel nu direct je ticket
Nog niet zeker?
Heb je interesse maar geeft direct moeten beslissen je nu al stress? Geen probleem. Zet het alvast in het grijs in je agenda en vul je gegevens hieronder in. Dan denk jij er even rustig over na en sturen wij je vanzelf een reminder. 

Hou mij op de hoogteCopyright 2018 - Sitemap - Cookie instellingen