Uitgeverij Thema
Volg ons Thema twitter Thema facebook Thema youtube Thema linkedin
Uitgeverij Thema Thema winkelwagen0
Tools & Spellen
Het grote be´nvloedingsspel

Het grote be´nvloedingsspel

Bert van Dijk, Fenno Moes Type: Spel
ISBN: 9789058719393
Uitgeverij: Uitgeverij Thema
Auteur: Bert van Dijk
Auteur: Fenno Moes
Aantal pagina's: 48
27,50 Voor 18:00 besteld, morgen in huis BestellenHet grote be´nvloedingsspel Bestellen Het grote be´nvloedingsspel Bestellen Plaats op verlanglijst
Het grote be´nvloedingsspel waardering Het grote be´nvloedingsspel waardering Het grote be´nvloedingsspel waardering Het grote be´nvloedingsspel waardering Het grote be´nvloedingsspel waardering (1 stemmen) Bekijk alle recensies
Zelf beoordelen » Recensie Het grote be´nvloedingsspel
  • Samenvatting
  • Over de auteur
  • Lezersrecensies (1)
  • Onmisbaar voor iedereen die meer wil bereiken
  • Compleet inzicht in de manier waarop je communiceert
  • Leuk, nuttig en zeer leerzaam

Je vraagt iets aan je collega en als antwoord krijg je een snauw. Op familieverjaardagen zit je oom steevast de hele avond over zichzelf te praten. Je krijgt van je leidinggevende altijd commando's in plaats van verzoeken. Wat doe je?

Je speelt Het Grote Beïnvloedingsspel. Want je kunt de manier waarop een ander communiceert heel goed beïnvloeden. Het Grote Beïnvloedingsspel leert je hoe. Samen met andere spelers analyseer je in concrete situaties je eigen gedrag en dat van anderen. Nog belangrijker: je leert je eigen gedrag zo aan te passen dat de ander bijna als vanzelf volgt en zijn gedrag aanpast zoals jij dat wilt.

Het Grote Beïnvloedingsspel is gebaseerd op de Roos van Leary. Met dit interactiemodel krijg je inzicht in interactiepatronen en leer je efficiënter omgaan met lastig gedrag van anderen.

Het Grote Beïnvloedingsspel is leuk, nuttig en vooral zeer leerzaam voor leidinggevenden, trainers, HRM-functionarissen, docenten en iedereen die meer wil weten over zijn eigen gedrag en dat van anderen.
Toegankelijke boeken voor je ontwikkeling