Uitgeverij Thema
Volg ons Thema twitter Thema facebook Thema youtube Thema linkedin
Uitgeverij Thema Thema winkelwagen0
Tools & Spellen
Het verhaal van de held

Het verhaal van de held

Vincent van Reusel, Sheila van de Sande Type: Spel
ISBN: 9789058715043
Uitgeverij: Uitgeverij Thema
Auteur: Vincent van Reusel
Auteur: Sheila van de Sande
17,50 Voor 18:00 besteld, morgen in huis BestellenHet verhaal van de held Bestellen Het verhaal van de held Bestellen Plaats op verlanglijst
Het verhaal van de held waardering Het verhaal van de held waardering Het verhaal van de held waardering Het verhaal van de held waardering Het verhaal van de held waardering (2 stemmen) Bekijk alle recensies
Zelf beoordelen » Recensie Het verhaal van de held
  • Samenvatting
  • Over de auteur
  • Lezersrecensies (2)
  • Met bijgeleverde set van 40 kaarten met archetypen
  • Van een van de auteurs van het succesvolle Teamspel
Deze praktische en gestructureerde methode is een nieuwe manier om als coach je klant op weg te helpen naar succes bij vragen over carrière en loopbaan, persoonlijke ontwikkeling, functioneren in het werk en de balans tussen werk- en privéleven.

Het verhaal van de held, dat bestaat uit een boek en 40 kaarten, is een handig hulpmiddel voor leidinggevenden en coaches die werken met ‘aardse’, rationele mensen. De beeldtaal van de 40 Jungiaanse archetypen bieden een creatieve invalshoek in coachgesprekken.

Door de vele nuances en het aanboren van het onbewuste denken, heeft de gecoachte grote kans door het ‘toeval’ echt nieuwe wegen te vinden en los te komen uit zijn of haar comfortabele denkwereldje.


Uitleg van de auteurs over doel, doelgroep, spelsuggesties en extra informatie
Toegankelijke boeken voor je ontwikkeling