Uitgeverij Thema
Volg ons Thema twitter Thema facebook Thema youtube Thema linkedin
Uitgeverij Thema Thema winkelwagen0
Boeken
Hoelang ben jij nog houdbaar?

Hoelang ben jij nog houdbaar?

Ton van Dongen, Pauline de Vries Type: Paperback
ISBN: 9789462720930
Uitgeverij: Uitgeverij Thema
Auteur: Ton van Dongen
Auteur: Pauline de Vries
22,95 Voor 18:00 besteld, morgen in huis BestellenHoelang ben jij nog houdbaar? Bestellen Hoelang ben jij nog houdbaar? Bestellen Plaats op verlanglijst
Zelf beoordelen » Recensie Hoelang ben jij nog houdbaar?
  • Samenvatting
  • Over de auteur
  • Lezersrecensies (0)
  • Inclusief online applicatie
  • Met praktische tips voor leidinggevenden en medewerkers
Het belang van ontwikkelingsgesprekken
Duurzame inzetbaarheid is al jaren een thema op de agenda's van congressen, de overheid, in bedrijven en ook in het nieuws. Er worden vele beleidsadviezen over gegeven. Al die mooie beleidsadviezen worden pas waardevol als de medewerkers en leidinggevenden goede ontwikkelingsgesprekken met elkaar leren voeren. Daar moet het gebeuren. Gesprekken die leiden tot praktisch uitvoerbare acties die bijdragen aan de ontwikkeling van de medewerkers en daardoor van de organisatie als geheel. Want het voortbestaan van de organisatie hangt af van het optimaal benutten van de talenten van de medewerkers. Het schip is nog steeds zo sterk als zijn bemanning.

Duurzame inzetbaarheid binnen handbereik
Dit boek richt zich dan ook tot leidinggevenden én medewerkers. Het toont het belang van duurzame inzetbaarheid in een wereld die steeds sneller verandert, en geeft bovendien praktische tips en ideeën waarmee duurzame inzetbaarheid binnen handbereik komt. De kern van duurzame inzetbaarheid in organisaties is het gesprek tussen medewerker en leidinggevende.

Hoe voer je zo'n gesprek? Wat kan en mag er allemaal besproken worden? Hoe bereid je je voor? Hoe krijg je inzicht in je eigen ontwikkeling? En wat vraagt en levert de organisatie? Het gaat om samen zorgen dat talent duurzaam inzetbaar wordt en blijft.
Toegankelijke boeken voor je ontwikkeling