Uitgeverij Thema
Volg ons Thema twitter Thema facebook Thema youtube Thema linkedin
Uitgeverij Thema Thema winkelwagen0
Waaiers
In balans op het werk

In balans op het werk

Nienke Verhoeven, Pauline de Vries Type: Waaier
ISBN: 9789462720817
Uitgeverij: Uitgeverij Thema
Auteur: Nienke Verhoeven
Auteur: Pauline de Vries

Bekijk inkijkexemplaar
14,95 Voor 18:00 besteld, morgen in huis BestellenIn balans op het werk Bestellen In balans op het werk Bestellen Plaats op verlanglijst
Zelf beoordelen » Recensie In balans op het werk
  • Samenvatting
  • Over de auteur
  • Lezersrecensies (0)
  • Eenvoudige oefeningen met focus op je gedrag, gedachten en gevoelens
Je bent lekker aan het werk en je bent doorgaans in balans. Stress en vermoeidheid horen nou eenmaal bij het werkende leven, en gelukkig vind je genoeg gelegenheid om je batterij weer op te laden. Maar toch, soms komt er ineens wel erg veel op je af, is je werk spannender of moeilijker dan je dacht, of wordt er privé wat meer van je gevraagd. Dan kunnen de meeste mensen wel een steuntje in de rug gebruiken bij het bewaken van hun energiebalans.

Hoe zorg je voor meer energie, zonder dat dat weer een ingewikkelde en tijdrovende 'to do' op je lijstje is? Want daar zat je nou net niét op te wachten!

Manage je energiegevers en je stressbronnen
Met de waaier In balans op het werk krijg je snel en praktisch zicht op de relatie tussen stress en energiebronnen en leer je hoe je beide goed kunt managen. En je kunt je inzichten gelijk toepassen: je versterkt je energiegevers en je zwakt de effecten van de stressbronnen af. De ultrakorte en eenvoudige oefeningen focussen op je gedrag, gedachten en gevoelens en zijn zo gekozen dat je ze heel eenvoudig tussen je werkzaamheden door kunt doen. Die kleine momenten van aandacht hebben een verrassend grote impact: je hebt meer regie over hoe je je voelt en kunt de uitdagingen van alledag beter aan. Je werkende leven hoeft niet in balans te zijn, als jij het maar bent!
Toegankelijke boeken voor je ontwikkeling