Uitgeverij Thema
Volg ons Thema twitter Thema facebook Thema youtube Thema linkedin
Uitgeverij Thema Thema winkelwagen0
Waaiers
Je project op de rails

Je project op de rails

Patries Quant Type: Waaier
ISBN: 9789058713360
Uitgeverij: Uitgeverij Thema
Auteur: Patries Quant
Aantal pagina's: 22

Bekijk inkijkexemplaar
14,95 Voor 18:00 besteld, morgen in huis BestellenJe project op de rails Bestellen Je project op de rails Bestellen Plaats op verlanglijst
Je project op de rails waardering Je project op de rails waardering Je project op de rails waardering Je project op de rails waardering Je project op de rails waardering (1 stemmen) Bekijk alle recensies
Zelf beoordelen » Recensie Je project op de rails
  • Samenvatting
  • Over de auteur
  • Lezersrecensies (1)
  • Onmisbare aanvulling op het boek Projectmatig werken van dezelfde auteur
  • Praktische en overzichtelijke waaier
  • In 15 stappen je project op de rails

Een beleidsplan schrijven, het kinderfeestje van je dochter of bijvoorbeeld een zakenreis organiseren: hoe verschillend ze ook zijn, ze hebben één ding gemeen: het zijn allemaal projecten. Ons leven zit dus eigenlijk vol met projectjes en projecten, op het werk en thuis.

Compleet project in 15 stappen
Van veel projecten realiseren we ons vaak niet eens dat het een project is! Maar met de korte checklist aan het begin van deze waaier is de diagnose gauw gesteld. Door daarna de structurele en projectmatige aanpak uit het stappenplan te volgen, laat je al je projecten lopen als een trein. Met deze handige waaier zet je in maximaal vijftien simpele stappen een compleet project op, van eenvoudig tot complex, professioneel of privé, lang of kort.

Voor een succesvol project kun je absoluut niet zonder de praktische en overzichtelijke waaier Je project op de rails in 15 stappen.
Toegankelijke boeken voor je ontwikkeling