• Op werkdagen vr 23.00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven 20,-

E-books


E-book formaat
Thema.nl verkoopt e-books in epub-formaat. Dit is een format met social DRM (sociale beveiliging). Dit betekent dat het e-book voorzien wordt van jouw gegevens. Dit is een techniek om digitale bestanden te beveiligen tegen piraterij en illegaal kopiëren.

E-book openen en downloaden
Er zijn twee mogelijkheden om de Thema e-books te openen en te downloaden.

Optie 1: Je kunt de e-books op je computer lezen met het programma Adobe Digital Editions. Dit programma is gratis te downloaden op http://www.adobe.com/products/digitaleditions. Na het downloaden dien je je eenmalig te registreren bij Adobe, waarna je het programma kunt gebruiken. Open daarna de link naar het e-book in de oorspronkelijke bevestigingsmail en sla het e-book op op je computer. Als je het e-book dan op de opgeslagen locatie opent, geef je aan dat je hiervoor het programma Adobe Digital Editions wilt gebruiken.

Optie 2: Op je tablet, e-reader of smartphone kun je de Thema e-books lezen met elke leesapp die het epub-formaat ondersteund.

Adobe ID
Als je de eerste keer Adobe Digital Editions installeert word je gevraagd om je computer eenmalig middels je Adobe ID te autoriseren. Klik hier om een Adobe ID aan te maken.

Je kunt je tablet, e-reader of smartphone autoriseren met je Adobe ID door het met de usb-kabel te koppelen aan je computer en via Adobe Digital Editions je Adobe ID in te stellen. Het is belangrijk dat dit hetzelfde Adobe ID is als op de computer, omdat je apparaat anders niet wordt herkend.

Bestellen van een e-book
Een e-book kopen verschilt niet veel van de aankoop van een fysiek exemplaar. Je stopt het e-book in je winkelwagentje en rekent af via creditcard of iDEAL. Als de betaling succesvol is verlopen krijg je een download button te zien. Als je op deze button klikt start het downloaden. Je kunt het boek vervolgens op je computer lezen of op een tablet, e-reader of smartphone.

Thema waardebonnen kunnen niet verzilverd worden bij de aankoop van een e-book.

Al je gekochte e-books kun je binnen 14 dagen terugvinden en downloaden in de bestelstatus in je account. Als je je e-book eenmaal hebt gedownload blijft de link naar het e-book beschikbaar in je bestelstatus. Je kunt het boek op maximaal zes apparaten downloaden.

Het overzetten van een e-book op een nieuw of ander apparaat
Je dient de nieuwe computer, tablet, e-reader of smartphone te autoriseren met hetzelfde Adobe ID als de oude computer of e-reader. Hiervoor dien je  Adobe Digital Editions op het nieuwe apparaat te installeren.

De bestanden van de e-books kun je vinden in ‘Mijn Documenten’ map in het mapje ‘My Digital Editions’.

Een e-book kan niet als cadeau worden verstuurd
Zodra je een e-book hebt gekocht bij thema.nl, verschijnt er een downloadbutton in je bestelstatus. Deze button is aan jouw account gekoppeld en van daaruit kun je een digitaal product niet doorsturen naar een ander e-mailadres.

Wat te doen als de downloadlink niet werkt?
Als je e-book niet opent, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice voor een oplossing.

Retourneren of annuleren van een e-book niet mogelijk
Op digitale producten geldt geen recht van retour. Annuleren van de bestelling is om deze reden ook niet mogelijk.

Verzendkosten van een e-book
Bij een e-book betaal je geen verzendkosten.
Copyright 2021 - Sitemap - Cookie instellingen
Wil jij iedere maand geïnspireerd worden?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief 'voer voor verdieping' en ontvang iedere maand blogs, tips over nieuwe producten, informatie over relevante workshops of interessante aanbiedingen.

Ja, insipireer mij