Uitgeverij Thema
Volg ons Thema twitter Thema facebook Thema youtube Thema linkedin
Uitgeverij Thema Thema winkelwagen0
E-Books
Laat los (E-book)

Laat los (E-book)

Gijs Jansen Type: Ebook
ISBN: 9789058716637
Uitgeverij: Uitgeverij Thema
Auteur: Gijs Jansen
Illustrator: Monique Samsen
Aantal pagina's: 131
7,99 Direct leverbaar BestellenLaat los (E-book) Bestellen Laat los (E-book) Bestellen Plaats op verlanglijst
Laat los (E-book) waardering Laat los (E-book) waardering Laat los (E-book) waardering Laat los (E-book) waardering Laat los (E-book) waardering (1 stemmen) Bekijk alle recensies
Zelf beoordelen » Recensie Laat los (E-book)
  • Samenvatting
  • Over de auteur
  • Lezersrecensies (1)
  • Zeer laagdrempelig en toegankelijk geschreven
  • Van de auteur van het succesvolle Leef en Denk wat je wilt, doe wat je droomt


Vrijwel alles in het leven heeft een keerzijde. Tegenstrijdigheden als mooi-lelijk, dik-dun, samen-alleen, denken-doen of verstand-gevoel horen gewoon bij elkaar. Het ene bestaat bij de gratie van het andere, ze kunnen niet zonder elkaar. Het leven is prachtig, maar ook negatieve gedachten, angsten, onzekerheden en twijfels maken er deel van uit. Niet alles is rozengeur en maneschijn.

Ja, nogal wiedes, zul je misschien denken. Maar hoe komt het dan dat toch zoveel mensen blijven worstelen met thema's als onafhankelijkheid-verbondenheid, angst-lef, mooi-lelijk, jong-oud, dik-dun, et cetera?

Tegenstrijdigheden in everwicht brengen
Auteur Gijs Jansen vindt dat we op moeten houden met onszelf voor de gek te houden en dat het de hoogste tijd is om te beginnen met leven. In Laat los geeft hij je een aantal praktische handvatten om een balans te creëren tussen je innerlijke tegenstrijdigheden. De truc is synergie te creëren tussen de dingen die je wilt en de dingen waar je bang voor bent. Accepteren dat ook negatieve gedachten en gevoelens bij jou horen en dat deze je leven verrijken. Want zonder lelijk geen mooi, zonder oud geen jong en zonder angst geen lef.

Een boek voor piekeraars en dromers, voor mensen die heel veel willen maar vaak blijven hangen in gedachten. Dit boek helpt je om uit je hoofd, en in het leven te stappen.

Online training Loslaten
Ontdek hoe prettig het is je behoefte aan controle los te laten. Psychologie Magazine ontwikkelde de online training "Loslaten" samen met acceptance and commtiment-therapeut Gijs Jansen, auteur van het boek Laat los.

In dit boek verwijst Gijs Jansen naar zijn website: www.denkwatjewilt.nl. Deze website is helaas niet meer beschikbaar. Download de oefeningen hier (instapartikel simplify life) en hier (acceptatie).
Toegankelijke boeken voor je ontwikkeling