Uitgeverij Thema
Volg ons Thema twitter Thema facebook Thema youtube Thema linkedin
Uitgeverij Thema Thema winkelwagen0
Waaiers
Mindfulness for the road

Mindfulness for the road

Gijs Jansen Type: Waaier
ISBN: 9789058713919
Uitgeverij: Uitgeverij Thema
Auteur: Gijs Jansen
Aantal pagina's: 20

Bekijk inkijkexemplaar
14,99 Voor 18:00 besteld, morgen in huis BestellenMindfulness for the road Bestellen Mindfulness for the road Bestellen Plaats op verlanglijst
Mindfulness for the road waardering Mindfulness for the road waardering Mindfulness for the road waardering Mindfulness for the road waardering Mindfulness for the road waardering (2 stemmen) Bekijk alle recensies
Zelf beoordelen » Recensie Mindfulness for the road
  • Samenvatting
  • Over de auteur
  • Lezersrecensies (2)
  • 30 oefeningen overzichtelijk bij elkaar
  • Van sterauteur Gijs Jansen o.a. bekend van Leef en Laat los
Mindfulness is razend populair: geen wonder want het leert je genieten van alle momenten en elke dag. En vergroot zo enorm de kwaliteit van je leven.

Om alle mindfulnessfans van dienst te zijn, hebben we de essentie van mindfulness in deze superhandige waaier gezet. Mindfulness for the road staat vol met eenvoudige en praktische oefeningen die je overal kunt doen: achter de computer, op reis, tijdens het eten, sporten of vergaderen, noem maar op. Met deze waaier, die in iedere tas of jaszak past, is mindfulness voortaan en overal voor iedereen weggelegd.

Informatie over doel, doelgroep en toepassingsmogelijkheden:

Doel: Het doel van Mindfulness for the road is om je uit je hoofd te halen, waardoor je in het echte leven kunt duiken. Overal waar je gaat neem je die rare gedachtenmachine van je mee. Deze waaier geeft handvatten om in iedere situatie het piekeren te slim af te zijn. 

Voor wie: Voor iedereen die merkt dat hij  graag wat meer onbevangen in het leven zou willen staan, en meer zou willen genieten van de kleine dingen.

Gebruik: Als een tomtom. Overal waar je gaat, of je nu in het park zit, op je werk bent of onder de douche staat: voor elke situatie wijst de waaier je de weg naar een mindful moment.

Voordelen waaier ten opzichte van een boek: Een waaier is compacter, past in de kleinste tas en crëert daardoor momenten waarin je even tot jezelf kunt komen, in plaats van dat je aan een boek gebonden bent, waar je toch echt de tijd en ruimte voor moet nemen. De waaier kun je ook gebruiken als je drie minuten op de bus moet wachten. 

Wat levert de waaier mij op: Intensere ervaringen, meer onbevangenheid, minder gepieker en een gezonde baldadige levenshouding waarin je open staat voor alle nieuwe ervaringen, hoe vreemd deze op het eerste gezicht ook mogen klinken.

Een 'Tomtom' voor het doen van mindfulness-oefeningen op iedere plek en in iedere situatie die je je maar kunt bedenken. Wat je ook aan het doen bent, deze waaier maakt de ervaring bewuster en daarmee waardevoller.
Toegankelijke boeken voor je ontwikkeling