Uitgeverij Thema
Volg ons Thema twitter Thema facebook Thema youtube Thema linkedin
Uitgeverij Thema Thema winkelwagen0
E-Books
Niet lullen maar poetsen (E-book)

Niet lullen maar poetsen (E-book)

Wim Stuyck Type: Ebook
ISBN: 9789058717283
Uitgeverij: Uitgeverij Thema
Auteur: Wim Stuyck
7,99 Direct leverbaar BestellenNiet lullen maar poetsen (E-book) Bestellen Niet lullen maar poetsen (E-book) Bestellen Plaats op verlanglijst
Zelf beoordelen » Recensie Niet lullen maar poetsen (E-book)
  • Samenvatting
  • Over de auteur
  • Lezersrecensies (0)
  • Een handboek over zelfmanagement om direct zelf mee aan de slag te gaan
     
  • Zinvolle oefeningen en voorbeelden om je zelfdiscipline te verbeteren

Hoeveel sporters dromen van Olympisch goud? Hoeveel managers van een directiefunctie? Hoeveel mensen  van een goede relatie, een eigen zaak of veel geld? Slechts weinigen slagen erin die dromen te verwezenlijken. En als ze dat doen, zeggen we dat ze geluk hebben gehad….

Maar met ‘geluk‘ heeft hun succes eigenlijk nooit wat te maken. Hard werken, eindeloos lang trainen, totale focus, risico’s nemen en doorzettingsvermogenblijken de winnende ingrediënten te zijn. Als je succesvol wilt zijn, zul je ervoor moeten werken. Het heeft allemaal te maken met zelfmanagement.

Om succes te hebben moet je heel goed weten wat je wilt bereiken. Je moet een doel hebben en een actieplan. Maar een doel en een actieplan zijn niets waard als dat plan niet uitgevoerd wordt. En precies over die uitvoering vind je heel weinig informatie. Dit boekvult die leegte op. Niet lullen maar poetsen is daarom een must read voor iedereen die zijn dromen nu echt waar wil maken.
Toegankelijke boeken voor je ontwikkeling