Uitgeverij Thema
Volg ons Thema twitter Thema facebook Thema youtube Thema linkedin
Uitgeverij Thema Thema winkelwagen0
Boeken
Op de achterkant van een servet

Op de achterkant van een servet

Dan Roam Type: Hardback
ISBN: 9789013114546
Uitgeverij: Vakmedianet Management B.V.
Auteur: Dan Roam
Vertaler: Heiny van den Ham
38,50 Voor 18:00 besteld, morgen in huis BestellenOp de achterkant van een servet Bestellen Op de achterkant van een servet Bestellen Plaats op verlanglijst
Zelf beoordelen » Recensie Op de achterkant van een servet
  • Samenvatting
  • Over de auteur
  • Lezersrecensies (0)
  • Een effectieve manier om lastige vraagstukken op te lossen
  • Verduidelijkt ieder probleem
  • Verkoop ieder idee met simpele tools
'Geen betere manier om te bewijzen dat we iets goed begrijpen dan er een eenvoudig plaatje van te tekenen. En geen effectievere manier om een lastig vraagstuk op te lossen dan een pen te pakken en de onderdelen van het probleem te tekenen'. Dat schrijft Dan Roam in deze internationale bestseller. Hij bewijst dat een simpele tekening op een bescheiden servetje effectiever kan zijn dan de meest gelikte PowerPoint-presentatie. Gebaseerd op twintig jaar ervaring en de jongste wetenschappelijke ontdekkingen rond hoe wij zien, leert Roam je hoe je ieder probleem kunt verduidelijken of elk idee kunt verkopen met behulp van een simpele reeks tools.

Op de achterkant van een servet is uitgeroepen tot beste innovatieboek van het jaar door BusinessWeek, beste businessboek van het jaar door Fast Company en businesscreativiteitboek van het jaar door de (London) Times.
 
Toegankelijke boeken voor je ontwikkeling