Uitgeverij Thema
Volg ons Thema twitter Thema facebook Thema youtube Thema linkedin
Uitgeverij Thema Thema winkelwagen0
Waaiers
Pieker er niet over!

Pieker er niet over!

Veronique van Lieshout Type: Waaier
ISBN: 9789058714305
Uitgeverij: Uitgeverij Thema
Auteur: Veronique van Lieshout
Illustrator: Mark Stay
Aantal pagina's: 20

Bekijk inkijkexemplaar
14,95 Voor 18:00 besteld, morgen in huis BestellenPieker er niet over! Bestellen Pieker er niet over! Bestellen Plaats op verlanglijst
Zelf beoordelen » Recensie Pieker er niet over!
  • Samenvatting
  • Over de auteur
  • Lezersrecensies (0)
  • In unieke samenwerking met Indigo (voormalig Riagg)
  • Korte en zeer laagdrempelige adviezen en tips
  • Auteur is professionele anti-piekercoach bij Indigo

Iedereen piekert wel eens. Je ligt ‘s avonds in bed en bedenkt wat er allemaal mis kan gaan. Na veel gewoel val je in slaap en de volgende ochtend valt alles eigenlijk best mee. Het ergste wat er kan gebeuren blijkt te overzien en je hebt meer controle over de situatie dan je had gedacht.

Piekeren lost niets op
Maar soms ben je ‘s ochtends nog steeds gespannen en zet het piekeren door. Dingen die eerst geen probleem waren, worden het nu wel. Piekeren wordt een gewoonte en beheerst steeds meer je leven. En dat is niet gezond want piekeraars zijn zorgelijk, negatief, angstig en gespannen. Ze hopen dat het ‘nadenken’ leidt tot oplossingen of nieuwe inzichten. Maar dat gebeurt niet want piekeren lost namelijk niks op.

Reden genoeg dus om ermee te stoppen. Deze handige waaier Pieker er niet over! Vol overzichtelijke checklists en duidelijke adviezen helpt je om het piekeren voortaan een halt toe te roepen en nadenken weer terug te brengen tot normale proporties.
Toegankelijke boeken voor je ontwikkeling