Uitgeverij Thema
Volg ons Thema twitter Thema facebook Thema youtube Thema linkedin
Uitgeverij Thema Thema winkelwagen0
Tools & Spellen
Roos van Leary

Roos van Leary

Bert van Dijk, Marlies Oudijk Type: Spel
ISBN: 9789058718839
Uitgeverij: Uitgeverij Thema
Auteur: Bert van Dijk
Auteur: Marlies Oudijk
44,95 Voor 18:00 besteld, morgen in huis BestellenRoos van Leary Bestellen Roos van Leary Bestellen Plaats op verlanglijst
Roos van Leary waardering Roos van Leary waardering Roos van Leary waardering Roos van Leary waardering Roos van Leary waardering (3 stemmen) Bekijk alle recensies
Zelf beoordelen » Recensie Roos van Leary
  • Samenvatting
  • Over de auteur
  • Lezersrecensies (3)
  • Ervaar de Roos van Leary
  • Innovatieve trainerstool voor trainers, coaches, supervisoren en andere begeleiders
  • Praktisch instrument voor (communicatie)trainingen

Het vloermodel van de Roos van Leary is een handige trainerstool voor coaches, supervisoren, trainers en andere begeleiders. Met dit solide uitgevoerde instrument kun je deelnemers de Roos van Leary laten toepassen en oefenen.

Door mensen uit te nodigen letterlijk op hun 'voorkeursgedrag' te gaan staan en een gebeurtenis na te spelen, ervaren ze wat hun opmerking en houding bij de ander teweegbrengt.

Ook kunnen deelnemers zo nieuwe vormen van gedrag oefenen en aanleren. De trainerstool heeft een krachtig effect, omdat deelnemers niet zittend op een stoel hun gedrag bespreken, maar werkelijk 'op de vloer' zijn. Daardoor beleven ze veel sterker hoe hun manier van communiceren overkomt. Deze extra dynamiek verhoogt de effectiviteit van de training of coaching enorm!
Toegankelijke boeken voor je ontwikkeling