• Op werkdagen vóór 18:00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending boven €20,-
  • Gratis jubileumkalender

THEMACafé - Tango van de Ikken

Kom je de Tango dansen met je ikken?

Op woensdag 11 april is een presentatie + workshop over het boek Tango van de ikken, Voice Dialogue in relaties, geschreven door Berry Collewijn. Het boek is het vervolg van de bestseller ‘Ik (k)en mijn ikken’.

Programma

Deel 1: Een theatrale voorstelling met ‘Theater van de Ikken’, inclusief muzikale intermezzo’s, gepresenteerd door Berry Collewijn en Lex Mulder.
Op een toegankelijke, lichtvoetige en interactieve manier maak je kennis met Voice Dialogue in relaties. In de presentatie gaan we in op de interactie van de subpersonen in (intieme)relaties. Een leerzaam en boeiend feest van herkenning!
Duur: 60 minuten.
 
Na een pauze ga je zelf actief aan de slag in een workshop o.l.v. auteur Berry Collewijn en Lex Mulder. Over hoe je Voice Dialogue kan toepassen in het werken met relaties? Hoe je met bindingspatronen kan werken? Wij geven korte demonstraties van diverse toepassingsmogelijkheden, uiteraard in dialoog met jou als deelnemer. 
 
WAT Presentatie en workshop Tango van de ikken
WANNEER Woensdag 11 april van 14 tot 17u. INLOOP: 13.30u START: 14u
WAAR Zaltbommel bij Thema / Schouten & Nelissen
PRIJS € 35,- incl. het boek t.w.v. € 24,95 (Heb jij het boek al? Dan kies je natuurlijk iets anders moois uit in het boekencafé van Thema)  
AANMELDEN   info@thema.nl o.v.v. Tango van de ikken en NAW-gegevens

Meer info?

Heb je nog vragen, dan kun je kijken op de website van Berry Collewijn of mailen naar burobeer@planet.nl
Copyright 2018 - Sitemap