Uitgeverij Thema
Volg ons Thema twitter Thema facebook Thema youtube Thema linkedin
Uitgeverij Thema Thema winkelwagen0
Tools & Spellen
Verbeeldingen

Verbeeldingen

Myriam Heinsen Type: Spel
ISBN: 9789058717504
Uitgeverij: Uitgeverij Thema
Auteur: Myriam Heinsen
Aantal pagina's: 40
17,50 Voor 18:00 besteld, morgen in huis BestellenVerbeeldingen Bestellen Verbeeldingen Bestellen Plaats op verlanglijst
Verbeeldingen waardering Verbeeldingen waardering Verbeeldingen waardering Verbeeldingen waardering Verbeeldingen waardering (2 stemmen) Bekijk alle recensies
Zelf beoordelen » Recensie Verbeeldingen
  • Samenvatting
  • Over de auteur
  • Lezersrecensies (2)
  • Zeer effectieve aanpak
  • Therapeutisch instrument
  • Onmisbaar gereedschap voor iedereen die wel eens vastloopt

Mensen die zich een sterk beeld kunnen vormen bij hun doelen zijn beter gemotiveerd deze doelen ook daadwerkelijk te bereiken. Voor die beelden kunnen deze prachtige fotokaarten gebruikt worden.

Op de ene zijde van de set Verbeeldingen staan foto’s van onbehagelijke gevoelens en gedachten. Zaken als angst, stress, boosheid, schaamte, eenzaamheid, jaloezie of frustratie worden visueel gemaakt. De foto’s dagen je uit na te denken over thema’s die je niet altijd goed kunt verwoorden, maar wel herkent als je ze ziet. Op de andere zijde van de kaarten staan beelden die je uitdagen in actie te komen en doelen te stellen.

Prikkelende foto's
De gebruikte foto’s zijn kritisch, humoristisch, confronterend, relativerend, abstract of direct maar hebben altijd de intentie dat je leert denken, voelen en handelen in persoonlijke oplossingen. Als je deze prikkelende foto’s goed op je in laat werken, kun je vanuit je persoonlijke verbeeldingskracht uitzoeken wat voor beelden bij jouw unieke situatie passen. En zo je motivatie voeden.

De set Verbeeldingen is uitermate geschikt voor trainers en coaches en voor iedereen die zichzelf wil motiveren, stimuleren of activeren in zijn privéleven of op het werk. De set is een onmisbaar gereedschap voor iedereen die wel eens vastloopt en een steuntje in de rug kan gebruiken!
Toegankelijke boeken voor je ontwikkeling