• Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
25,-

Krachtige keuzes

Pak de regie in je werk en loopbaan

9789462721548
5 1 2 5
2 Recensie(s)
Zijn jij en je baan misschien wat uit elkaar gegroeid? Dan is het tijd om de regie te pakken en krachtige keuzes te maken.
Onderwerp: Persoonlijke ontwikkeling, Werk & Loopbaan, Inspiratie & Motivatie
  • Een toegankelijk en inspirerend boek, gebaseerd op wetenschappelijke inzichten
  • Speelt in op toenemende aandacht voor werkgeluk én de maatschappelijke trend van verantwoordelijkheid en regie nemen in je eigen werk en loopbaan.
Gratis verzending
EUR 25.00 9789462721548 25,-
  • Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
  • Klanten geven THEMA een 9.4/10

Waar gaat het over?

Pak de regie in je werk en loopbaan

Goed gewerkt vandaag? Geïnspireerd en vol energie jouw unieke bijdrage geleverd? Of ben je toch niet helemaal tevreden over de plek waar je loopbaan je naartoe heeft gebracht? Zeg eens eerlijk: is de match tussen jouw kwaliteiten en je werk nog steeds ‘made in heaven’? Of zijn jij en je baan misschien wat uit elkaar gegroeid? Dan is het tijd om de regie te pakken en krachtige keuzes te maken.

 

Krachtige Keuzes

In dit boek vind je alle ingrediënten die je nodig hebt om doelgericht in actie te komen: inspirerende interviews met mensen die krachtige keuzes hebben gemaakt; concrete opdrachten om direct in beweging te komen; relevante inzichten uit de wetenschap praktisch vertaald en toegang tot een online Krachtige Keuze Scan inclusief een persoonlijk feedbackrapport.

 

Niets houdt je meer tegen. Het is echt een kwestie van kiezen!

Klik hier voor de Krachtige Keuze Scan.

 

 

Wil je naast het boek meer verdieping?

New Heroes heeft de Online training: Krachtige Keuzes ontwikkeld:

Jij wil de regie over je loopbaan? Dat kan alleen als je weet wie je bent, wat je kan en wat je wil. Of je nou manager wil worden van jouw afdeling, een complete carrièreswitch wil maken of erachter komt dat je eigenlijk prima op je plek zit: met deze training pak je de regie in je werk en loopbaan.

 

© New Heroes is een zusterbedrijf van THEMA en ontwikkelt online trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Met innovatieve en interactieve elementen maakt ons platform het leren niet alleen leuk, maar ook heel praktisch toepasbaar. Van e-learning naar e-doing!

Een goed, origineel boek voor een ieder die wil nadenken over hoe vorm te geven aan zijn/haar loopbaan. De auteurs zijn experts op hun gebied.
NBD Biblion

Over de auteur

Jessica van Wingerden (Auteur)

Dr. Jessica van Wingerden is directeur, bestuurder en toezichthouder in de financiële en publieke sector waar zij zich bezig houdt met vraagstukken op het snijvlak van mens, organisatie en maatschappij.
Bekijk alles van Jessica van Wingerden

Janneke Schenning (Auteur)

Specificaties

Auteur(s) Jessica van Wingerden, Janneke Schenning
ISBN 9789462721548
Uitvoering Paperback
Uitgeverij Uitgeverij Thema
Gewicht 437 gr
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 01-02-2019
Afmeting 240 x 170 x 11 mm
Aantal bladzijdes 160

Anderen bekeken ook

Kick-off je carrière
Anne Nieboer, Hester Offerman
13,-
Persoonlijk leiderschap
Charlotte Staats
30,-
Kom tot de kern
Marijne van den Kieboom, Ellis Buis
28,-