THEMA Café: Masterclasses voor Trainers & Coaches

 

 

Natuurlijk geef je als coach, trainer, begeleider of adviseur het beste wat je hebt. Het beste van je kennis. Het beste van je ervaring. Het beste van jezelf. Dus investeer je regelmatig in jezelf. Je wilt immers bijblijven en kennis maken met nieuwe methodieken. Nieuwe vaardigheden onder de knie krijgen, en bijgepraat worden over de nieuwste ontwikkelingen op je vakgebied. Hoe fijn is het om weer samen te komen en te sparren met vakgenoten die net zo bevlogen zijn als jij.

 

Dit jaar organiseren we verschillende THEMA Cafés: korte maar intensieve workshops, aan het einde van de dag, geleid door experts. Waarin boeken, tools, methodieken, inzichten en theorieën besproken worden en je zelf ook inhoudelijk aan de slag gaat. Ben je op zoek naar inhoud, interactie met vakgenoten en plezier, meld je dan aan voor één of meer THEMA Cafés naar keuze. Meer informatie over de inhoud van ieder THEMA Café afzonderlijk vind je hieronder.

 

Meld je aan voor één (of meer) THEMA Café(s) t.w.v. 180,- incl GRATIS soep & sandwich 

 

Meer informatie

 

Aanmelden

 

THEMA Café_trainers-en-coaches-masterclass
THEMA Café_agenda-en-programma

THEMA Café #4 | Werken met de HOE's

door Joost Crasborn

Wat?

Op een speelse manier aan de slag met een aantal HOE’s uit het HOE boek voor de coach, waarbij het uitwisselen van ervaringen en ideeën mede de inhoud en de koers van de workshop bepalen. 

Voor wie?

Dit is een must-do voor zowel de beginnende als ervaren coach en trainer.

Resultaat?

Een krachtige visie in het werken met het HOE boek voor de coach en je kunt via verschillende ingangen werken aan: perspectiefverbreding, kwaliteits- en ontwikkelingsgerichts werken. 

 

Meer informatie

 

Aanmelden

 

Nog meer lezen?

Download hier alle informatie over dit THEMA Café op 1 A4.

THEMA Café_werken met de HOEs

THEMA Café #5 | Interactiekunde voor professionals

door Bert van Dijk

Wat?

De Roos van Leary helpt om de combinatie van denken, voelen en (van daaruit) handelen glashelder te maken om te komen tot de gewenste gedragsverandering. In dit THEMA café ga je actief experimenteren met de Roos, interactiekunde in de praktijk! Doen. Doen. Doen.

Voor wie?

Voor coaches en trainers die meer interactiediepgang willen brengen in hun werk, willen werken met het model Roos van Leary. 

Resultaat?

Je hebt de Roos van Leary (opnieuw) ervaren en je bestaande kennis en vaardigheden van interactie grondig verdiept. 

 

 

Meer informatie

 

Aanmelden

 

Nog meer lezen?

Download hier alle informatie over dit THEMA Café op 1 A4.

THEMA Café_Interactiekunde-voor-professionals

THEMA Café #6 | Jouw ikken aan het woord

door Karin Brugman

Wat?

Ontdek het goede van je slechte kanten. Schrijf je verstoten ikken uit de schaduw en ontmoet ze in een mini Voice Dialogue sessie. Je eigen persoonlijkheid zal je pen laten voortbewegen. Met korte, toegankelijke en creatieve oefeningen word je uitgenodigd om al schrijvend onuitgesproken gedachten in woorden te vatten. Schrijftalent of schrijfervaring is niet nodig!

Voor wie?

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die niet de beste maar de echtste versie van zichzelf wil worden en al schrijvend delen van zichzelf wil bevrijden.

Resultaat?

Inzicht in die aspecten van jezelf die tot nu toe onderbelicht bleven zodat je ze in je dagelijks leven kunt integreren. Je benadert jezelf vriendschappelijk en je haalt de vermogens van je verstoten kanten naar boven. 

 

Meer informatie

 

Aanmelden

 

Nog meer lezen?

Download hier alle informatie over dit THEMA Café op 1 A4.

THEMA Café_jouw-ikken-aan-het-woord

THEMA Café #7 | Gaan voor GOUD!

door Aveline Dijkman

Wat?

Je gaat GOUD delven met inspirerende, sprankelende, interactieve werkvormen. Vol vrolijkheid en tegelijkertijd diepgang.

Voor wie?

Voor trainers en coaches die nieuwe werkvormen willen uitproberen, die deelnemers (nog meer) bewust maakt van hun potentieel of voor diegene die zelf (opnieuw) geïnspireerd wil worden om op basis van waarden, ambitie en talent te werken.

Resultaat?

Blijheid! En persoonlijke groei en nieuwe inspiratie door het ervaren van de werkvormen die je daarna zelf kunt toepassen.

 

Meer informatie

 

Aanmelden

 

Nog meer lezen?

Download hier alle informatie over dit THEMA Café op 1 A4.

THEMA Café_Gaan-voor-GOUD

Ben je geïnteresseerd, maar heb je wat meer bedenktijd nodig? Dat kan.
Laat je gegevens hieronder achter en dan sturen we je later nog een bericht. 

Ja, ik ben geïnteresseerd.

Houd mij op de hoogte van de THEMA Cafés