Een GRATIS bookazine op de deurmat? meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Een GRATIS bookazine op de deurmat? meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Over THEMA

Uitgeverij THEMA is er voor iedereen die regie wil nemen over zijn persoonlijke en professionele ontwikkeling. Wij denken dat onze lezers zelf stappen kunnen zetten om hun leven en loopbaan de best mogelijke richting op te sturen. En daar helpen we graag bij. Wil je iets verbeteren of veranderen aan jezelf, of aan je functioneren op het werk, in je team of juist daarbuiten? Een boek, spel of waaier kan je net dat steuntje in de rug geven wat je dan nodig hebt. Of misschien ben je op zoek naar verdieping: een echt goed handboek om met nog meer vertrouwen jouw (toekomstige) werk te doen? Met onze uitgaven kun jij jezelf én de organisatie waar je werkt versterken.

Al onze producten zijn ontstaan vanuit en gemaakt voor de praktijk. Dat maakt de producten van THEMA toegankelijk, praktisch en relevant. De onderwerpen waar we in de 30 jaar dat wij bestaan jaar expert in zijn geworden zijn: leiderschap, persoonlijke ontwikkeling, assertiviteit, stress- en timemanagement, projectmanagement, communicatie, motivatie en HRD/HRM.  Onze producten speciaal voor trainers en coaches hebben een bijzondere plek in ons assortiment. Met onze spellen, waaiers en boeken voor deze beroepsgroepen vergroten we hun impact op de ontwikkeling van hun deelnemers.

Onze producten zijn te koop bij alle boekhandels in Nederland en België. En natuurlijk in onze eigen webwinkel.

 

Denk je een goed idee te hebben voor een boek, een waaier of een spel? Vul het Conceptplan in en stuur het op naar info@thema.nl 

 

Bijzondere band met trainers en coaches

Trainers en coaches hebben, als versterkers van persoonlijke ontwikkeling, een streepje voor bij THEMA. Zij gebruiken onze producten graag als aanvulling op hun training en coaching en geven ons tips over waar behoefte aan is. Andersom helpen wij ze graag om nog meer impact te hebben op hun deelnemers met onze spellen, waaiers en boeken die de trainer en coach als professional versterken. Bovendien zijn veel van onze auteurs zelf trainer of coach. Zij schrijven voor hun vakgenoten of voor hun deelnemers. Als trainer of coach heb je immers een goed beeld van wat er speelt op het gebied van leren en ontwikkelen, binnen en buiten organisaties.
puzzel netwerken
De beste boeken voor je ontwikkeling
THEMA is niet alleen een uitgeverij, maar ook een webwinkel. Natuurlijk kun je onze eigen uitgaven hier bestellen, maar in onze schappen vind je álle boeken op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Om je te helpen in het maken van een keuze uit het enorme aanbod, hebben we de ‘THEMA selectie’. Dit zijn titels die we aanraden. Omdat ze vernieuwend, relevant, of aanvullend op ons eigen portfolio zijn. Staat de titel die je zoekt er niet bij, of heb je boekentip? Laat het ons weten, de meeste titels kunnen we binnen een dag toevoegen aan het assortiment.
boeken traplopen
Lees meer over THEMA