Een GRATIS bookazine op de deurmat? meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Een GRATIS bookazine op de deurmat? meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Maatwerk & Speciale uitgaven

Maatwerk & Speciale uitgaven

Is de inhoud van een van onze producten precies wat je aan al jouw klanten/medewerkers/deelnemers/contacten zou willen vertellen? Overweeg dan eens een maatwerkeditie.

 

Bijvoorbeeld ter ondersteuning van een bedrijfsinterne training, een klantendag, de lancering van een nieuw product of wil je een uniek kerstgeschenk? De boeken, spellen en waaiers van THEMA bieden daartoe volop mogelijkheden. Het maatwerk kan variëren van het plaatsen van je bedrijfslogo tot het aanpassen van de tekst aan je organisatie, doelgroep of branche.

 

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van tekstschrijvers, vormgevers en redacteuren die een THEMA boek of een van onze andere producten helemaal aan jouw wensen kunnen aanpassen, zodat je een product krijgt dat echt uniek is. En dat hoeft helemaal niet ingewikkeld of duur te zijn. 

Boeken samen

Alleen met eigen logo of meer?

Verschillende organisaties gingen je al voor. Zo heeft een van de grootste uitzendbureaus van Nederland de waaier Verzuim, aanpak & begeleiding in hun eigen huisstijl laten drukken en gebruikt dat instrument nu onder andere bij acquisitiegesprekken.

 

Een expert op het gebied van agile werken heeft de waaier Sprint jezelf door scrum op maat laten aanpassen en de grootste carrièresite van ons land liet hun boek door ons uitgeven.

 

 

 

eigen logo

Geef een uniek cadeau > de Daily Focusplanner

De Daily Focusplanner is speciaal ontwikkeld voor drukke managers en gedreven professionals. Leiderschapsexpert Anouk Brack heeft 20 jaar ervaring als trainer en coach en haalde inspiratie uit tijdloze oosterse wijsheid en de nieuwste westerse wetenschap. 

 

Om het echt persoonlijk te maken voor jouw klanten of medewerkers kunnen we Daily Focusplanner een wikkel geven met je eigen logo en tekst. Je logo kan ook in de cover worden gedrukt. Er is veel mogelijk en we denken graag mee over een aanbod op maat (vanaf 30 exemplaren).

Voorbeeld maatwerk omslag

Of verras jouw organisatie met de Feedback Chocoladebox

Dat kan naast heel lekker, ook heel functioneel zijn. Echt? Ja, echt. Met de Feedback Chocoladebox laat je medewerkers proeven aan 'het vragen van feedback' en verbeter je de samenwerking op een leuke manier.

 

Laat je verrassen door de feedbackvragen in de chocoladewikkels, zoals ‘Welk koekje ben ik?’ en ‘Welk talent zou jij van mij willen kopen?’. Dus geef je team of medewerkers chocolade én teambuilding in één. 

feedback chocolade

Contact

Al vanaf 30 exemplaren is het laten maken van maatwerk mogelijk. Heb je interesse? Een oriënterend gesprek kan altijd. Bert vertelt je graag meer over de diverse mogelijkheden die er zijn. Stuur een e-mail naar info@thema.nl o.v.v. maatwerk. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact met Bert