Vraag gewoon feedback | Chocoladebox

9789462722095
5 1 3 5
3 Recensie(s)
Onderwerp: Persoonlijke ontwikkeling, Communicatie & Presentatie, Trainen & Coachen, Teams & Samenwerken
  • Verrassende feedbackvragen in de wikkel
  • Leuke en lekkere manier om feedback te vragen
  • Ook als relatiegeschenk: Maatwerk mogelijk
EUR 11.99 9789462722095 11,99
  • Direct leverbaar
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Waar gaat het over?

Hoe verleid je mensen om feedback te vragen? Door ze er eerst aan te laten proeven. Wie de smaak te pakken heeft, wil meer.
Feedback kan namelijk ook lekker zijn. Vooral als je merkt wat het oplevert: zelfinzicht, persoonlijke groei, interessante gesprekken en beter contact. Met feedbackchocolade oefen je op een laagdrempelige en positieve manier met het vragen, geven en ontvangen van feedback. De chocolatjes zijn geschikt voor trainingen en vergaderingen, maar ook goed bruikbaar als spontane gespreksopener. In elke wikkel vind je een verrassende feedbackvraag om jou of je team te inspireren.
 
Haal meer uit chocolade. 
Verras jouw organisatie met de Feedback CHOCOLADEBOX 🍫. Dat kan naast heel lekker, ook heel functioneel zijn. Echt? Ja, echt. Met de Feedback Chocoladebox laat je medewerkers proeven aan 'het vragen van feedback' en verbeter je de samenwerking op een leuke manier. Laat je verrassen door de feedbackvragen in de chocoladewikkels, zoals ‘Welk koekje ben ik?’ en ‘Welk talent zou jij van mij willen kopen?’. Dus geef je team of medewerkers dit jaar chocolade 😋 én teambuilding 💪in één. 

Maatwerk mogelijk
Om het echt persoonlijk te maken kunnen we de feedbackchocolaatjes verpakken in een doosje met een eigen logo of een extra kaartje toevoegen. Ook een workshop door de auteur Axelle de Roy is mogelijk. We denken graag mee over een aanbod op maat (vanaf 30 exemplaren). Bij een bestelling van 800 dozen is de pure chocolade ook een optie! 
Interesse? Neem contact op via info@thema.nl voor de mogelijkheden. 

Dit product is ook in het Engels verkrijgbaar: Tasty feedback.
Inhoud van het doosje: 16 stuks a 12 g. UTZ Certified melkchocolade.

 

Meer weten? Bekijk dan ook de leuke video's (hieronder) gemaakt door auteur Axelle de Roy.

Geef je team of medewerkers dit jaar chocolade én teambuilding in een.
Om het echt persoonlijk te maken kunnen we de feedbackchocolaatjes verpakken in een doosje met je eigen logo of een extra kaartje toevoegen. Ook een workshop door de auteur Axelle de Roy is mogelijk. We denken graag mee over een aanbod op maat (vanaf 30 exemplaren). Interesse? Neem contact op via info@thema.nl voor de mogelijkheden.
lekker feedback chocoladebox

Over de auteur

Axelle de Roy (Auteur)

Al ruim twee decennia is Axelle de Roy actief als cultuurwetenschapper en trainer. Haar motto is dat leren ook leuk mag zijn.
Bekijk alles van Axelle de Roy

Specificaties

Auteur(s) Axelle de Roy
ISBN 9789462722095
Uitvoering Diversen
Uitgeverij Uitgeverij Thema
Gewicht 280 gr
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 01-10-2019
Afmeting 187 x 182 x 20 mm