• Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
12,-

Vraag gewoon feedback | Chocoladebox

9789462722095
5 1 3 5
3 Recensie(s)
Hoe verleid je mensen om feedback te vragen? Door ze er eerst aan te laten proeven. Wie de smaak te pakken heeft, wil meer.
Onderwerp: Persoonlijke ontwikkeling, Communicatie & Presentatie, Trainen & Coachen, Teams & Samenwerken
  • Verrassende feedbackvragen in de wikkel
  • Leuke en lekkere manier om feedback te vragen
  • Ook als relatiegeschenk: Maatwerk mogelijk
EUR 12.00 9789462722095 12,-
  • Vóór 23.00u besteld, morgen in huis
  • Klanten geven THEMA een 9.2/10

Waar gaat het over?

Hoe verleid je mensen om feedback te vragen? Door ze er eerst aan te laten proeven. Wie de smaak te pakken heeft, wil meer.
Feedback kan namelijk ook lekker zijn. Vooral als je merkt wat het oplevert: zelfinzicht, persoonlijke groei, interessante gesprekken en beter contact. Met feedbackchocolade oefen je op een laagdrempelige en positieve manier met het vragen, geven en ontvangen van feedback. De chocolaatjes zijn geschikt voor trainingen en vergaderingen, maar ook goed bruikbaar als spontane gespreksopener. In elke wikkel vind je een verrassende feedbackvraag om jou of je team te inspireren.
 
Haal meer uit chocolade. 
Verras jouw organisatie met de Feedback CHOCOLADEBOX 🍫. Dat kan naast heel lekker, ook heel functioneel zijn. Echt? Ja, echt. Met de Feedback Chocoladebox laat je medewerkers proeven aan 'het vragen van feedback' en verbeter je de samenwerking op een leuke manier. Laat je verrassen door de feedbackvragen in de chocoladewikkels, zoals ‘Welk koekje ben ik?’ en ‘Welk talent zou jij van mij willen kopen?’. Dus geef je team of medewerkers dit jaar chocolade 😋 én teambuilding 💪in één. 

Maatwerk mogelijk
Om het echt persoonlijk te maken kunnen we de feedbackchocolaatjes verpakken in een doosje met een eigen logo of een extra kaartje toevoegen. Ook een workshop door de auteur Axelle de Roy is mogelijk. We denken graag mee over een aanbod op maat (vanaf 30 exemplaren). Bij een bestelling van 800 dozen is de pure chocolade ook een optie! 
Interesse? Neem contact op via info@thema.nl voor de mogelijkheden. 

Dit product is ook in het Engels verkrijgbaar: Tasty feedback.
Inhoud van het doosje: 16 stuks a 12 g. UTZ Certified melkchocolade.

 

Meer weten? Bekijk dan ook de leuke video's (hieronder) gemaakt door auteur Axelle de Roy.

Geef je team of medewerkers dit jaar chocolade én teambuilding in een.
Om het echt persoonlijk te maken kunnen we de feedbackchocolaatjes verpakken in een doosje met je eigen logo of een extra kaartje toevoegen. Ook een workshop door de auteur Axelle de Roy is mogelijk. We denken graag mee over een aanbod op maat (vanaf 30 exemplaren). Interesse? Neem contact op via info@thema.nl voor de mogelijkheden.
lekker feedback chocoladebox

Over de auteur

Axelle de Roy (Auteur)

Axelle de Roy maakt leren leuk! Met boeken, theatervoorstellingen en filmpjes. Haar missie is om mensen effectiever en liever met elkaar te laten communiceren en samenwerken. 


Bekijk alles van Axelle de Roy

Specificaties

Auteur(s) Axelle de Roy
ISBN 9789462722095
Uitvoering Diversen
Uitgeverij Uitgeverij Thema
Gewicht 282 gr
Taal Nederlands
Verschijningsdatum 01-10-2019
Afmeting 186 x 183 x 18 mm